vaara vaanii

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Elämä on, vaarallista. Heti Suomen rajojen ulkopuolella , menipä itään tai länteen, pohjoiseen tai etelään, alkaa ei suomalainen alue. Siellä ei voi kukaan olla varma mistään. Salmonellakin riehuu ja vaanii asialliseen hygieniaan ja maailman puhtaimpaan ja terveellisimpään ruokaan tottunutta suomalaista matkailijaa.
Espanjassa on sikäli asiat kunnossa, että ratkaisu löytyy, ei tietenkään kaikkialla, mutta onneksi sentään vaikkapa Costa del Solilla, minne ruoka-ja terveystietoinen suomalainen suuntaakin. Ei sielläkään ihan minne vaan, sillä vaara vaanii. Mutta onhan siellä Fuengirola ja Los Boliches turvallisina keitaina erämaassa. Sieltä löytyy suomalaisten ravintoloiden keskittymä ja se jos mikä takaa kunnon ruuan.
Ei riehu salmonella , sitä en tiedä miten se tehdään, koska raaka-aineet ovat espanjalaisia, mutta kyllähän suomalainen osaa.
Lentäen matkustavilla ei ole ongelmaa. Jos lentää suomalaisin siivin, suomalaiset lentoyhtiöthän ovat maailman parhaita, kotimaisen ruokaketjun voi pitää katkeamattomana koko Suomi-Espanja -Suomi matkan.
Ne henkensä uhalla autolla matkustavat jotka joutuvat ajamaan vihamielisen euroopan läpi, joutuvat tietenkin ryhtymään erikoisjärjestelyihin. Onhan matkalla sellaisia huonosta ja vaarallisesta ruuasta tunnettuja maita kuten Ruotsi, Tanska, Saksa ja vielä erikseen huomioitavana huonosta ja melkein myrkyllisestä ruuasta erikoisen tunnettu RANSKA.
Mutta löytyyhän tähänkin ratkaisu. Kyllähän suomalainen sissi, talvisodan hengessä osaa tämänkin ratkaista. Autoon eväät mukaan. Sikanautaa, kanannahkapyöryköitä purkissa , näkkileipää mukaan ja campingazin keittimellä pyöräyttää äkkiä juhlamokat p-paikalla. Sehän on siinä. Ja pian ollaan jo suomibaarissa ja tilanne jälleen hallinnassa.
Mitä tästä opimme? Tällä kertaa sen , että eihän se niin vaikeata olekaan. Pienellä mielikuvituksen käytöllä on tällaiset , ensin hyvinkin vaikeilta näyttävät ongelmat helposti ratkaistavissa.
Ei ole mikään ihme , että Suomi on maailman paras maa. Asuuhan siellä maailman paras kansa joka syö maailman parasta ja puhtainta ruokaa.