Vaaleanpunainen puu

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Kevät Vaaleanpunainen puu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Neña, jos se vaalenpunainen puu ei ole manteli vaan ”pyöreämmän mallinen ja vähän tummemman vaaleanpunainen” kuin tuo kuvan puu niin se on varmaan bruno. Mulla ei ole aavistustakaan, mitä se olisi suomeksi. Niitä on usein kaupungeissa koristepuina, ovat upeita kukkiessaan ja minäkin ihailen niitä kovasti keväisin. Toinen josta tykkään on violetit jacarandat, ne on hauskoja kun ei ole yhtään vihreää, vain paljaat oksat ja violetit kukat, lehdet sitten myöhemmin. Mutta siihen on nyt vielä liian aikaista.

Minulle kevät on linnunlaulua ja sitä, että Andaluciassakin on vihreää (tän viikon sateiden jälkeen ainakin on!) ja kaikki kukkii. Älkää nyt muuttolinnut lentäkö niin kiireellä sinne Suomeen maaliskuussa, täällä on huhti-toukokuussa niin hienoa ja värikästä. Andalusiassa aika, jolloin kasvaa kunnon heinikko tienvarteen kukkineen ja väreineen kestää vain hetken, pian tulee kesä ja kaikki menee kuivalle karrelle auringossa.

Niin ja päáskyset tulee pesimään ikkunalle, niiden puuhailuun on kiva herätä, vaikka olen kyllä vähän kade kun Minä vain saa katselle niitä tuulihaukkoja, OC:n laittamat kuvat oli aivan ihania.