UUSI MIESKULTTUURI

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Akaan surmajutussa: Syyttäjän mukaan syytetty surmasi vaimonsa hakkaamalla tätä puisella tuolinjalalla päähän ja puukottamalla tätä keittiöveitsellä. Syyttäjän mukaan uhrin kädet irroitettiin tämän vielä ollessa hengissä.

Ja katsokaapa kuvaa syytetystá: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011215068037_uu.shtml

Ja Laajasalon tapauksessa: ”Kaksi asiaa pistivät kuitenkin naapureiden silmään: se, että mies ei juuri koskaan liikkunut lastensa ja vaimonsa seurassa sekä se, että hän oli huomattavan jykevän kokoinen.

– En häntä ehkä bodariksi sanoisi, mutta kyllä hän varmasti salilla kävi aika paljon, naapurirapussa asuva mies kertoo.”

Näillähän on aivan selvá yhteys, uusi suomalainen machokulttuuri lihaksineen ja kaljuineen. Tosimiehiä, ulkomaalaisten ja homojen vihaajia,jotka julistavat miehistá ja rodullista ylemmyyttä ja joiden mielestä nainen on vain nainen. Miestá varten. Vanhan ja uudelleen käyttöönotetun kaavan mukaan tosimies ei puhu eikä pussaa, tosimies ei vaippoja vaihtele ja tosimiestá ei akat komentele. Ja jos akka alkaa hyppiä silmille niin… }:)

Támá kyllä näkyy Suomessa. Esimerkiksi kouluissa, joissa oppilaat piinaavaat heikompiaan ja opettajia. Siis nämä tulevat tosimiehet pari numeroa liian suurissa takeissaan. ”Kyselyn mukaan 76 prosenttia rehtoreista kokee, että heidän koulunsa oppilaat joutuvat kiusatuiksi.”

Tämá machokultturi on yksi näistá spontaaneista alakulttuureista, joita yhteiskuntien sisállá aina syntyy. Tässá varmaankin on taustalla miehen aseman murentuminen liian vahvojen neutrinaisten rinnalla ja homoseksuaalisuuden voittokulku, jotka molemmat ovat uhka oikealle miehisyydelle. Ja näiden asioiden vanha vastustajahan on kansallissosialismi, joka peráánkuulutti ”tervettä” yhteiskuntaa, joka perustui miehen johtajuuteen. Uusien machojen on ollut helppo samaistua tähän ideologiaan, johon tietenkin kuuluu myös rodullisen puhtauden vaatimus jne.

Odotan mielenkiinnolla ottako joku nuorista tutkijoista aiheen suurennuslasin alle. 🙂