UTFOH

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Kari on jaksanut – ehkä virkansa avittamana – tehdä hakuja kyselijöiden puolesta, jolloin vastaus on toki paljon ”hiljaisuus” ja ”käytä hakua” vaihtoehtoja parempi ja ystävällisempi. Ja onhan se niin, että uusi käyttäjä ei ehkä heti oivalla hakutoimintoa tai osaa hakea sopivilla sanoilla ratkaisua kuten vanha kettu Don Bavarontti, joka on varsinainen ”hakukoneiden hakukone” löytäen kaiken epäinhimillisen… Nuorisolyhenne UTFG toki myös toimisi (”Use the fucking Google”)….. vai olisiko se UTFOH ”Use the fucking OrkkiHaku”?

Jos uusi kirjautuva joutuisi pakosta lukemaan jonkin lyhyen käyttäytymisohjeen, joka sisältäisi ensimmäisenä ”Kokeile ensin hakua” jutskan, se voisi auttaa? Hänen täytyisi klikata erikseen, jokainen lyhyt ohje ennen kuin OrkkiNirvanan kirjoitusportti aukeaa…

On kuitenkin faktaa, että mitä enemmän positiivisia kirjoituksia esiintyy sen parempi eli antakaa näppäimistön sjungata. Skrivaa Andy positiivista näytteeksi!

Orkki on myös omalla tavallaan viihdettä. Itse kirjoittelen paljon/aina pilkkeellä just niistä jutuista, jotka jostain syystä ovat itselleni ajankohtaisia; joskus ne ovat jopa positiivisia, mutta en aio jatkossakaan välttää negatiivisia juttuja tai tarvittaessa v-mäistä piilopalautetta – otan aina verbaaliakrobatiahaasteen vastaan.

Air Finland on ikuinen saastakorini, kunnes penkkiväli on inhimillinen myös pitkäreitiselle —kele! Se on kuin senaattori Caton jatkuva muistutus ”ceterum censeo Carthaginem esse delendam” ja tuhottiinhan se Karthago lopulta….

Mitä tulee siihen aikuisempaan otteeseen…. Orkin ikähaitari on laaja ja eikös se mene niin, että vanhemmista tulee ikääntyessä uudestaan lapsia…. näin fiilaripohjalta sanottuna….