Useita eri vaihtoehtoja

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Win8 tai Android Useita eri vaihtoehtoja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Abso
Abso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Millä puhdistan rekisterit (win 7), vai onko se lainkaan mahdollista?

On montakin tapaa. Kun Win 7 menee lopulliseen solmuun, otan omat tiedostot talteen ja asennan softan uudelleen. Hieman työläs tapa, mutta toimii siinä vaiheessa, kun mikään muu ei auta.

Toinen menetelmä on käyttää vaikkapa: http://download.cnet.com/Free-Window-Registry-Repair/3000-2086_4-10606555.html.

Erilaisia ohjelmistoja on vaikka kuinka paljon (Esim: http://download.cnet.com/windows/diagnostic-software/?tag=bc )

Huom! CNET on sen takia esimerkeissä, etten vielä ole saanut sitä kautta yhtään haittaohjelmaa. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että niitä ei siellä voisi olla. Todennäköisyys vain on pieni. kovin monesta muusta paikasta en ilmaisohjelmia lataile.

Kolmas tapa on puhdistaa rekisteri käsin. (En suosittele, ellei jo etukäteen tiedä, missä vika on.)

Ennen erilaisten PC Doctorien ajoa kannattaa ottaa koko systeemistä kopio. Advanced WindowsCare tekee pyydettäessä palautuspisteen.

Joskus noista ohjelmista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Muutamaa ohjelmaa olen joutunut poistamaan yhteistyökumppaneiden koneista, kun eivät normaalilla tavalla poistu. Viimeksi poistin yhden Windowsin TuneUp Utilities viritysohjelman pari viikkoa sitten. Piti ladata uusi periaatteessa maksullinen versio, jotta ilmaisen sai pois. Maksullisen version sai ladattua ilmaiseksi koekäyttöön.

Jos ei halua hirveästi käyttää aikaa, niin ehkä tuo Advanced WindowsCare ilmaisohjelma pitäisi rekisteritkin riittävässä ojennuksessa. VAI ONKO JOKU MUU PERUSTELLUSTI MUUTA MIELTÄ?