Urosten vapautusliike

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Outoja tapoja tai tavaroita Urosten vapautusliike

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kaapo rassukka – vailla pakenemisen mahdollisuutta. Asiahan ei mulle kuulu, et’mutkun olen siellä samoilla nurkilla kulkenut koirien kera ja kuvittelen aina niitä ymmärtäväni, niin ehdottelen nyt oletellen:

Kun siellä vanhastaan asustelleet ja omat nurkkansa moneen kertaan hajustaneet koirat saavat vainun Kaaposta, lienee kyseessä oman reviirin alueelle tunkeutuneen vihulaisen kimppuun suoritettava atakki. Ja kun Kaapo on narussa, se ei pääse edes karkuun vaan osoittautuu siten helposti höykytettäväksi. Eikä se taluttajakaan ole tuttu, että pakkohan siinä on uhota ja panna vieras koira kuriin.

Niillä nurkilla joutui mun kantakirjaan merkitsemätön Andalucian Basurani juoksemaan aikanaan muutamaan kertaan käpälämäkeen, hurjaa vauhtia kulman ympäri ja sinne jonnekin – ja minä tietenkin perässä, etten kaveriani kadottaisi – kunnes elukat tulivat toisilleen tutuiksi ja joko välittivät tai eivät välittäneet toisistaan.

Aika monet todellakin pitävät siellä koiransa vapaina (varsinkin omalla pihalla) ja toivon totisesti Kaapon puolesta, että sekin saisi mahdollisuuden juosta irrallaan karkuun, kunnes homma muuttuu leikiksi.

Lohtua Kaapolle: Ihmisäitisi sentään olisi halunnut haukkua sen vasikan isukin sun puolestasi.
Että nuo ovat nyt sitten niitä yhdenlaisia elämyksiä Espanjasta … outoja tapoja.