Ups!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marjukka
Marjukka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361
kojo kirjoitti:

Santiago kirjoitti:
”Onkohan todellisuus hämärtynyt kun eläimet on inhimillistetty enemmän ihmismäisiksi kuin osa varsinaista ihmiskuntaa????”

Marjukka vastasi:
”Nykyinen VAUVANI on 2vuotias ja kulkee kassissa tai repussa.”

Turha kai näille koiraihmisille on yrittääkään kertoa, että koira on nelijalkainen eläin.
Luin lähiaikoina jostakin lehdestä, että Paris Hilton ja muut bimbot (myös Suomessa) hankkivat asustekoiria, kuten muut kenkiä tai vöitä. Siinä teille tulevaisuudenharrastusta. Ikävuosien mukaan vain aina velttonaamaisempi koira, niin näytätte itse freesiltä.

Joskus vannoin, että en koskaan ota osaa koirakeskusteluun, syystä siitä, että aina näissä ketjuissa joku provoilee ja meikäläinen on jokseenkin herkkä lähtemään mukaan.

Itse olin tarkoittanut tuon VAUVA-nimikkeen juuri leikkisäksi provoksi ja kas…ihan Paris Hiltonista sun muista bimboista tuli esimerkkejä.

Oma karvakuononi on paras ystäväni ja lenkkikaveri…on kai jäänyt hoivavietti ja äitinäolo päälle, lasten lähdettyä maailmalle.

Mikään varsinainen fifi-tyyppi ei kuitenkaan meidän pikkurakki ole. Talvella tosin on perperi päällä, ettei palele, koska aluskarva puuttuu. Ei ole timanttikaulapantoja sun muita.

Lieneekö koirallani mitään funktiota sen kummemmin…se vaan on olemassa rakastamista ja huolenpitoa varten, tietäen kuitenkin kuka on pomo. Se olen minä.

Tänään olimme pitkällä metsälenkillä ja nautin siitä, kun näin sen nauttivan kevään tuoksuista.

Niinpä….kaikki ei tykkää kaikesta, eikä kaikista, kuten esim.minä en tykkää liskoista, enkä käärmeistä. En ainakaan niin paljoa, että voisin niitä kosketella.