unikki

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
unikki kirjoitti:

Hei
Olisimme tulossa ensi lokakuussa Andalusiaan ns. Blue Driver matkalle≈ omatoiminen automatka, matktoimisto on järjestänyt lennot ,auton ja yöpymishotellit. Reittimme on Malaga, Granada, Cordopa, Sevilla(2 yötä) , Cadiz ja Benalmaden ( kaupungeissa yövymme) .Haluaisimme tutustua maaseutuun ja ruokailla siellä .Kultuurikohteet toki löytyvät matkailuesitteistä. Emme mielellämme ajaa pitkin pääväyliä ( meilla kahdella vanhalla ,yli kuuskympisellä on autonavigaattori) Voisiko joku antaa vihjeitä hyvistä reiteistä noiden yöpymispaikkojen välillä ja mahdolisista ruokailupaikoista. KIITOS!!!

Tarkoitus on olla toinen viikko joko Malagassa tai Fuengirolassa.Kumpihan olisi sopivampi ? Emme nimittäin ole ranalla makoilevia .Täällä sitä nyt opiskellaan edes joku sana espanjaa -alkeet ainakin aika matemaattisia. Terveisin mummu

Jos Malagasta lähdette nousemaan Granadaan ja ette halua ajaa pääteitä (mitä itsekkin harrastan silloin kun on aikaa) niin kannatta ajaa ensin Malagasta Velez Malagaan rantatietä (N-340) pitkin. Sitten Velez Malagasta lähteä nousemaan ylös (tie numero A-356) kohti Viñuelaa. Viñuelasta lähtekää kohti Alhama de Granadaa (tie numero A-402). Matkan varrella on kivoja pikku kyliä joissa voi piipahtaa, jos on aikaa. Alhama de Granasta jatkakaa vielä hetki A-402 ja sen jälkeen tielle A-338. Tällä pätkällä tulette näkemään upeita maisemia. Tie vie läpi pikku kylien jotka ovat Granadan kupeessa. Monet todella viehättäviä. La Malahasta tykkään todella paljon, vaikka onkin pieni kylä. (tämä reitti toimii molempiin päin)

Granadassa on pari todella loistavaa ravintolaa (niistä ravintoloista joissa olen käynyt) Katedraalin vieressä on pieni todella loistava ravintola, jota kutsutaan Sevillaksi. Todella hyvää ruokaa ja viihtyisä pieni paikka. Toinen ravintola, joka on myös todella hyvä on koulumme lähellä. Muistaakseni calle Marques de Falces jos en nyt aivan väärin muista.

Granada – Cordoba välille suosittelen tietä N-432. Rauhallisempi reitti, mutta todella mainioita pikkukyliä reitin varrella. Pari kertaa olen tuon reitin mennyt ja suosittelen lämpimästi.

Cordobasta Sevillaan ei ole ollut ajoa mutta tuolle reitille ottaisin tie A-431 joka sivuttaa Peñalforin ja Alcclea del Rion.

Itse olisin Malagassa sen viikon ja jos vielä kiinnostusta löytyy silloin reissata, niin kävisin myös Nerjassa.

Toivottavasti noista vinkeistä on jotain hyötyä.