Uni kun ei,

LINKKI

Pintor
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

tule kun ei tule, joten joudan tyhjentämään pääni täällä, mutta se ei ole teidän Ihanien orkkilaisten syy tai vika. Joten pyydän anteeksi hieman sekavaa mukamas tekstiä. Olette minun helpotus kaipuuseeni Espanjaan. Tulee 7. vuotta jo olostani siellä !
Seuraan päivittäin Teitä asiallisten ja ei niin asiallisten juttujenne kanssa.

Olen vain surullinen ainakin siitä syystä, koska täältä on hävinnyt iloiset asiat tyystin verrattuna muutaman vuoden takaisiin positiivisiin vuodatuksiin ( vain mainitakseni OC, siis muutkin olivat / ovat vieläkin !!! ) No myös ei niin onnelliset tapahtumat.

Poissa sieltä / tai sinne tulevana jossain Teidän joittenkin ” yli-ihmisten ” takia palaan pistämään teidät järjestykseen ! Heh..heh ! Onhan minunkin oma Kyyttö ojassa. Vaikka olisit kuinka ” tohtori ” niin ei Hän ole kuin toisella alalla mitäänsanomaton. On se kumma kun pitää olla aina jonkun ” päällepäsmäri ” No, toiset ei voi sille mitään, mutta eräät arvostavat toista !? . Helpottaa kun ajattelee sillatavalla, että joku Ihminen on AINA, ja AINA parempi kuin minä.

Tulikohan nyt vuodatteua näin jaksoittain osan minun ajatuksistani. Minä olen vain täällä jossain missä jalostetaan flanoidit talteen höyryttämällä tai sitten vähemmän niitä hävittämättä, eli kuplittamalla.

Tulikohan nyt tarpeeksi ohjeita kaikille ?!