Unelmakodista painajainen

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
jerrypuu kirjoitti:

Ei tää kuule täällä etelässä mitään niin ihmeen herkkua ole jos jotain duunia vielä pitäisi tehdä.

Olet kaiketi saanut sellaisen mielikuvan että tää olis joku paratiisi, ja onkin meille tyhjäntoimittajille ja vetelehtijoille, joilla on pätäkät ja massit kondiksessa.

Mutta jos sun pitää vielä muija ja mukulat elättää, niin pelkällä auringonpaisteella se homma ei pelitä.

Noista osaamisistasi tuo teollisuussähkö on ainoa josta sulla jotain dokumenttia, muita osaamisia voisit listata vaikka siivoojasta kirurgiin kun muistat siihen lisätä että olet hyvä ja nopea oppimaan 😉

Jäitä tuulihattuusi ihan perheesi vuoksi.

Lainaan tämän kirjoituksen kun tässä on asia hyvin ja ymmärrettávästi sanottu. Täyttä totta!! Ja ihmettelen edelleen, miten meillá suomalaisilla voi olla niin ruusuinen kuva Andalusian ihanuudesta. Kielitaidon puute ja laiskuus ottaa asioista selvää ovat syynä, luulen niin. Ja sitten tulee vahinkoja-myös muille kuin suomalaisille. On nimittäin niin, että me pohjoismaalaiset olemme tottuneet siihen, että lait ja lakien soveltaminen ovat kutakuinkin loogisia ja että lait ovat kaikkialla valtakunnassa ihan samat ja että kaikki viranomaiset toimivat lakien mukaan. Ja lakimiehet. Mutta Andalusian auringon alla ei olekaan ihan samoin, kielitaitoiset lukekaapa tapaus tämän aamun Surista:http://www.diariosur.es/v/20110109/malaga/hemos-sido-ingenuos-junta-20110109.html

Tässä jutussa kerrotaan viimeisten kymmenen vuoden aikana ulkomaalaisten rakentamista lähes 10.000 omakotitalosta Axarquian alueella (ei kaukana Malagasta), jotka ovatkin osoittautuneet laittomasti rakennetuiksi. Huolimatta siitá, että niillä on ollut rakennusluvat ja kunnan siunaus. Nyt on käynyt ilmi, että kaikki luvat ja lisenssit ovat kelvottomia. Artikkelin mukaan ihmiset ovat rakentaneet talonsa elämänsä säästöillä, moni varmaankin sijoittanut kaiken omaisuutensa uskoessaan voivansa viettää ansaitut eläkepäivät Andalusian ihanan auringon alla rauhassa. Vuonna 2003 voimaan tullut laki la Ley de Ordenación Urbanística de Andalucía (LOUA), en 2003 muutti koko asuntoalueen laittomaksi ja nyt näitä taloja uhkaa purkaminen!!Ja ilman mitään korvausta-jos kaadetaan niin ne kaadetaan ja omistaja kärsii nahoissaa.

Vastaava tapaus paljastui aikaisemmin Marbellassa-siellä sentään armahduksen sai 18.000 laittomasti rakennettua asuntoa. Nyt nämä Viñuelan (se on kylän nimi) ulkomaalaiset ovat menossa politiikkaan, kunnallisvaalit ovat huhtikuussa, voidakseen vaikuttaa asiaan poliittista tietä.

Nämä kaksi tapausta eivát ole lainkaan ainoat Espanjassa. Yksittäistapauksia on todella paljon ja tällaisia kokonaisia asuntoalueitakin ilman oikeita lisensseja vaikka kuinka paljon muistona rakentamisen hulluista vuosista.

Ja támä vain esimerkkinä siitä, mitá voi tapahtua varomattomalle ja hyväuskoiselle ulkomaalaiselle. Kannattaa ottaa asioista selvää ennen kuin tekee mitään peruuttamatonta. Ihan kaikilla elämän alueilla.