Una Locura..

LINKKI

Barraquito
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 54

Kyllä, tunnen rodun henkilökohtaisesti, samoin Pyreneitten mastiffit. Mutta ne ovat kaikki työkoiria. Muutkin molossikkoirat tuttuja.
Totta VT, nuo luvat kävivät myös mielessäni. Eikä täällä koirille/kissoille ole sellaisia vakuutuksia kuin Suomessa. Koirien ja kissojen kuljetus tänne on vain yksi pieni osa ongelmistasi. Tuo rotu on pohjoisen koiria, kuinka luulet niitten nauttivan auringosta?

Oletko ottanut huomioon mastiffien hinnan täällä Espanjassa, ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Kasvattajaporukkaan voi olla vaikeaa päästä sisälle, sujuva espanjankieli tietty auttaa. Pahimmassa tapauksessa voivat pennut jäädä käsiisi, ja tiedät mitä maksaa seitsemän esim 8 kk. ikäisen mastiffin ruokinta. Ellet sitten myy pentuja suomalaisille, jotka maksavat koirista älyttömiä hintoja,

Jos minä Suomessa ostan Karjalan karhukoiran, ostaisin sen taatusti suomalaiseslta kasvattajalta enkä espanjalaiselta. Entiendes?

Ei, eläinharrastus ei ole hullua, se on minunkin lajini, mutta noin ison lauman liikuttelu Euroopan äärille on hulluutta..
Kyllä, järkevintä olisi varmaankin tässä tapauksessa tulla tänne vain ryyppäämään..