ulkopuolella ne minunkin silmät

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
kojo kirjoitti:

…Arnold, miksi kaiken Aurinkorannikolta kirjoitettavan tekstin pitäisi olla rannikolle mainosta? Ihmisillä, jopa toimittajilla saa ja tulee olla myös omia mielipiteitä.

Voisinhan minäkin kysyä, miksi lähes kaikki Costa Blancan suomalaisväestöä koskeva teksti Ole-lehdessä on uskonnollisväritteistä? Tietenkin siksi, että kyseinen aluetoimittaja on aktiivi seurakuntalainen. Mutta ei se minua koske enkä siitä jaksa vetää hernettä nenään.

Aha? Herneitäkö tässä nyt pitäisikin nenästä pois kaivella? Se on lastenlääkärin hommaa se.

Ulosantini ei taida olla niin selkeää luokkaa, että itse asia josta kirjoitan, ei sekoittuisi sen viitekehyksiin, joten yritetäänpä uudemman kerran. Joukkoon saattaa lipsahtaa myös muutama näkemystäni selventävä karkeampi ilmaisu.
😕

Aurinkorannikkoa, tai suomalaisia, tai Aurinkorannikon suomalaisia, tai suomalaisten Aurinkorannikkoa, saa minun puolestani anti-mainostaa niin xitun paljon kuin vain prätkyttäjän omat perskannikat kestää.

Se vaan ei mene mulla jakeluun, että jos pitää haukkua jotain kansanosaa, niin otetaan sen haukkumisen fetissiksi ja woodoo-nukeksi joku yksittäinen pienyrittäjä, tai tässä tapauksessa hänen yrityksensä, jolla ei sellaisenaan ole mitään tekemistä sen kanssa, että onko Aurinkorannikolla suomalaisia tai maailmassa yleensäkään olemassa joku Suomi.

Ymmärrän kyllä negatiivisenkin normi ravintola-arvostelun, jos olut on liian lämmintä, tai viini liian kylmää, tai pihvi sopii paremminkin suutarinhommin, tai palvelu on luokatonta, tai kaikkea tuota, mutta sellainen, että puhutaan negatiiviseen sävyyn jostain ihmisryhmästä, ja sitten läntätäänkin mukaan jonkun ravintolan nimi, kuin asiaankuuluvana pisteenä i:n päälle, on sellainen perseestä ja raukkamainen teko pienyrittäjää kohtaan.

Ja kun googgeli kertoo tällaista, että…

Desde 1950, Bar Guerra ha sabido satisfacer a infinidad de clientes, muchos de otras partes del mundo, y lo sabemos porque siempre vuelven a degustar nuestras tapas y nuestras comidas caseras entre otras cosas. Quien lo conoce, vuelve.”

…niin enpä voi kuin ihmetellä, että mitä Snellmannilla on nokan koputtamista tuon paikan olemassaolon suhteen.