Uimahalli

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

fuengirola.org sivulla lukee 8-15 ja 16-23 mutta mulla on mielikuva että se syksyllä olisi ollut ehkä 9-21 tai jotain, suunnilleen koko päivän kuitenkin. Lippuja saa ostaa polideportivon toimistosta, joka on muistaakseni auki 9-13 ja ne maksoi vain vähän, jotain n.2-2,5€ muistaakseni. Ostin niitä saman tien kasan, ettei tarvi aina siellä aamuisin juosta. Uimahalliin mennessä sitten vaan annetaan lippu valvojalle.

Espanjalaiset ei yleensä ”ruoka-aikaan” (14-16) tosiaankaan urheile eikä uimaan mennä heti syömisen päälle, siksi noin kolmen (jos se nyt on siihen aikaan auki) – neljän aikaan on tosi hiljaista, aamupäivistä en tiedä, tuskin kahdeksaltakaan tungosta on. Pariin otteeseen sain iltapäivällä kirjaimellisesti yksin omakseni koko 50m altaan, kertaakaan ei tarvinut rataa jakaa kenenkään muun uimarin kanssa, mikä on aikamoista ylellisyyttä.

Pukuhuoneet ja muut tilat ei mielestäni ole hääppöiset siihen nähden että halli on upouusi, pohjoismaisella järjellä ajattelisi että esim. pistorasia hiustenkuivaajalle olisi kiva. Mutta täältä kai voi lähteä tukka märkänä ympäri vuoden ilman että hiukset jäätyy päähän…?

Joka tapauksessa itselleni oleellisinta on riittävä kaistale riittävän puhdasta vettä kauhottavaksi, joten halli oli minusta kuntouimiseen loistava. Täytyisi vissiin taas herätellä kuntoiluajatusta henkiin ja mennä käymään…