Uhkailua

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
santiago kirjoitti:

Nahkaliiveihin pukeutuneet , isot karvaiset moottoripyöräilevät miehet suorittavat näissä tapauksissa velkojen perintää ja tarvittaessa muistuttavat velallista hänen velvollisuuksistaan.
Sopivaa korvausta vastaan tietenkin.

Niin mutta, valitettavasti tuollainen jääkaappipakastimen kokoisilla ukoilla uhkaaminenkin on laitonta saatikka sen uhkauksen toteuttaminen.

Tunnen muutamia tapauksia, jotka ovat näillä keinoilla erinäisiä tahoja uhkailleet ja voin sanoa, että huonosti käy uhkaajalle itselleen, nimittäin sana kulkee ja aika moni tietää kuka uhkasi ja ketä.. Muutamille uhkaajille on ollut tarjolla maitojuna suomeen.. Suosittelen siis tähän perintähommaankin lainmukaista lähestymistä ja vaikka sitten niitä frakkipukuisia ”pyöräilijöitä”.

Jos siis aiemmin mainittua vuokrasopimusta (espanjan kielellä) ja passikopiota ei ole eikä sen enempää lain mukaan pakollista kuukauden vuokratakuuta ei ole kerätty, niin se on sitten osittain oma häpeä se. Ja jos nuo kaikki on olemassa, niin muistathan ennen rikosilmoitusta varmistaa sen, että olet ilmoittautunut verottajalle vuokratuloa saavaksi!

Edit: Tuo viimeinen ei ollut siis sinulle Santiago, vaan alkuperäiselle kysyjälle…