Uffe ja Sorsa kummittelevat

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Finnair, Málaga-H:ki Uffe ja Sorsa kummittelevat

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394
Old kirjoitti:

Joku sosialidemokraatti enkeleistä puheenollen, vai kuinka LakuPekka?
Amsterdam on muuten kiva kaupunki, jos ne vain päästävät ihmiset ulos koneesta moottorin vaihdon ajaksi.

Heippa,

Olen tutkivana Orkin journalistina selvittänyt, että konerikon todellinen syy olivat Palmen Uffe ja hänen apurinsa Sorsan Kale, jotka turhautuneina sossu-enkeleinä yrittivät laittaa ilmassa kapuloita turpiinien rattaisiin, kuitenkaan siinä onnistumatta.

Syy tähän oli se, että Kepun perinteiset kesäiset kekrijuhlat olivat sateen takia siirretty poikkeuksellisesti aurinkoiseen Malagan maakuntaan kuuluvaan mekkamaisen loiston saaneeseen urbanisaatioon, Los Pakosiin.

Juhlaväki oli palaamassa onnistuneista juhlistaan lentokoneella takaisin KotoOnnelaan, niin pikku ”Uffet” päättivät kostaa vanhoja kalavelkojaan. Tätä manööveriä voitaisiin kutsua tuonpuoliseksi poliittiseksi muilutukseksi.

Jos olisi onnistuttu koneen pudotuksessa, niin silloin olisi monen pienen peripohjalaisen kunnan poliittiset voimasuhteet saattanut heittää kuperkeikkaa tai paremminkin häränpyllyä ja temarit olisivat taas päässeet vallankahvaan kiinni, joka heille heidän mukaansa aina ja automaattisesti kuuluu ajasta ikuisuuteen.

Temareille kelpaa nyt pienetkin vallanrippeet, kun perhana tuppautuivat tipahtamaan pois hallituksesta. ”Kunnanhallituksetkin” nyt kelpaavat ja poliittinen kosto elää ja voi hyvin.