Uff..! Voi ei..! :(

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Tuollainenhan on tosi kurja yllätys ja tuntuu taatusti erittäin raskaalta.

Vaikka sinulla nyt on kuinka paha olo tahansa, niin älä tee mitään harkitsematonta. Miehesi on jo ehtinyt toimia harkitsemattomasti, eikä tuollaisesta hyvää seuraa hänelle itselleenkään.

En osaa hetimiten aivan 100%:sesti arvioida, miksi miehesi toimii juuri tuolla tavoin, enkä sitä yritä arvailla, mutta ensimmäiseksi tulee mieleeni, että hän sairautensa vuoksi on jonkinlaisen epätoivon vallassa.

Kyseessähän on vakava, joskin ei nykyään enää, hoitojen kehittymisen ansiosta, ennenaikaiseen kuolemaan johtava sairaus, jos sitoutuu tiukasti hoitoprosessiin.

Milloin miehesi parkinsonintauti on havaittu, ja onko se etenevää mallia?
Tiedätkö, onko tämä miehesi suhde upo-uusi, vai onko se jatkunut jo jonkin aikaa?

Miehesi etsii jotain ihmeellistä käänteentekevää pakotietä, jota ei edes ole olemassa. Tuo toinen, uusi vaimokandidaatti ei tule tekemään miestäsi onnelliseksi. Jos hän tietää (tietääkö?), että miehelläsi on jo vakiintunut parisuhde (kirjoitit ”aviomies”), niin on itsestään selvää, että tuolla naisella ei ole ns. puhtaita jauhoja pussissa, vaan hän todennäköisesti vain leikittelee teidän parisuhteenne, ja etenkin miehesi kustannuksella.

Ikävä kyllä, miehesi näyttää olevan sokea tuolle totuudelle, eikä ymmärrä, että hän leikkii sellaista leikkiä, jossa hän itse tulee olemaan se, joka loppupeleissä jää yksin kuin nalli kalliolle.

Joten nyt hyvä Rozalinda, vaikka olisit kuinka surullinen tahansa, älä tee mitään harkitsematonta. Ymmärrän, että olet pettynyt ja helvetin loukattu (kukapa ei tuossa tilanteessa olisi, tiedän), mutta nyt on otettava järki käteen, niin raskasta kuin se onkin. Sinä olet sinä, eikä kukaan saa sinua tuhota, muista se.

Itse asiasta et kovinkaan paljon kertonut yksityiskohtia, joten en tällä hetkellä osaa siihen sanoa tai neuvoa tämän enempää.