Tyytymättömyys

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat miten kuviot muuttuu Tyytymättömyys

LINKKI

railikka10
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 22

on tosi ikävä ominaisuus ja siitä kärsii eniten itse napisija.

Olen pannut merkille, että on ihmisiä, jotka täällä Kanarialla ollessaan valittavat kaikesta maan ja taivaan välillä ja annas olla kun Suomen suveen palaavat, niin eikös ala sama laulu, mutta toisinpäin. ” Ai miten meillä siellä Kanarialla on nii-in hyvin, iloiset paikalliset ihmiset, asiat sujuvat aina hymy huulilla ja ruoka on halpaa ja niin hyvää etc. etc.”.
Siis nää samat tyypit, jotka on mulle valittaneet, että täällä on vaan varkaita ja ruuan hintakin on noussut taivaisiin ja jos ”me suomalaiset” emme toisi rahojamme tänne, niin kyllä nuo kanariot olisivat hätää kärsimässä.. ” Eihän NÄÄ ny oikeen mitään osaa, ja sinähän voisitkin vähän kertoa miten MEILLÄ Suomessa nää asiat hoidetaan jotta oppisivat”. Juupa juu, varmaan alankin opettamaan kanarialaisia heidän omassa kotimaassaan tavoille..heh-heh…:)

Mitä tuohon pukeutumiskoodiin tulee, niin oletan jokaisen suht´ normaalin immeisen tajuavan Mäkkärin ja kunnon ruokaravintolan eron jo ovella.. elikä jokaisella paikalla on oma ”fiiliksensä” ja sen mukaan sitten kuljetaan, niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa..

Itse asun Las Palmasissa ja ei tämä nyt mikään metropoli ole, mutta en minä ny keskustaan punkea rantavermeissä.. Rantapaseot ja playat sit on ihan erikseen. Kyl joskus nolottaa kun turistit vetää pääkaduilla ilman paitaa ja puol alastomina. Kevyesti voi pukeutua, mutta jotain rajaa sentään…

Loppukaneettina halauaisin sanoa, että ollaan tyytyväisiä siitä, että meillä ON ruokaa..vähemmän nyrpistelyä ja enemmän hyvien asioiden havainnointia!