tyylilajeista

LINKKI

kojo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

Raija kirjoitti:
”Muistan, kuinka Suomen telkkarissa Kirsi Salon juontamana alkoi ohjelma, jossa mollaaminen oli pääosassa ja lähes oksensin.”

Toki sekä tv-ohjelmissa että nettipalstoilla innostutaan välillä revittelemään liikaa, kun ei muisteta ettei vastapuoli ole samanlaisen huumorin ystävä. En minäkään Duudsonien kohelluksesta pidä, vaikka heillä ilmeisesti on suuri yleisö. Sivuutan heidän kanavanvaihdolla ja annan heidän oman kohderyhmänsä hekotella Duudsoneille älyttömyyksille. Leben und leben lassen on erinomainen elämänohje, jota nimimerkki Suoratukka täälläkin julkituo.

Mitä tulee mainitsemaasi Kirsi Salon ohjelmaan, jokainen mukaan päässyt kilpailija tiesi tarkaan millaiseen ohjelmaan osallistui ja oli ennen ohjelmaa allekirjoittanut osallistumissopimuksensa. Eli se oli näyteltyä puolin ja toisin. Ei sellaiseen peliin kannata katsojankaan mennä mukaan sydänverellään.

Parempia näytelmiä näet esimerkiksi Kansallisteatterin näyttämöillä. Tosin niistäkin on viime vuosina tullut valituksia minkkimuurin puolelta, että roisiksi menee (esim. Mannerheimia ei uskollisimpien ihailijoiden mukan saisi käsitellä lainkaan).