tytyli vastaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kerberos tytyli vastaa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
hulkhogan kirjoitti:

Tämä portsari kokelas on tehnyt alan hommia 15 vuotta, aika kovan luokan mestoissa vielä, kaikki asiaan kuuluvat luvat ja kurssit käytynä, mutta maassa maan tavalla ja tietenkin käyn kaikki mitä se vaatii siellä, kiitoksia asiallista neuvoista, kun niitä taas tulee..

Mi madrid ja santiago ovat ilmeisimmin sivistynyttä ja luovaa seuraa kun tuo ihmismielen tulkinta sujuu kivasti, ja vanhalle tytylille tiedoksi että voinhan vetää lonkkaa fugen rannoilla vaihtoehtoisesti koko talven, jos menee pupu pöksyyn…

Lukekaa ihmiset uusi-fuge lehteä, siellä oli joskus kertomus yhdestä portsari kokelaasta…

Kovinhan sina herkkahipiainen olet, vanha tytyli puhuu tyonantajan kokemuksella, palkkalistoilla on ollut portsareitakin. Ja kokemukseni mukaan parhaat portsarit eivat ole kaappeja vaan ihmisia, joilla on ihmistuntemusta ja silmaa. Ovella ei parjata pelkilla lihaksilla ja pahalla sisulla, kettumainen portsasi karkottaa asiakkaita eika sita yksikaan ravintolanpitaja kovin kauan katsele. Vain huono portsari vastaa asiakkaan agressiivisuuteen agressivisuudella, kovat otteet ovat viimeinen keino. Herkkanahkaiset ja helposti itseensa ottavat tyypit turvautuvat ensimmaisena lihaksiinsa ja suureen kokoonsa. Portsarin tarkein ominaisuus taitaa olla pitka pinna, asiakkaiden puolelta tulee kuraa silmille sita enemman, mita enemman he ovat juovuksissa. Ja naiset on kaikkein pahimpia, niinkuin varmaan 15 vuoden ja kaikkien kovimpien mestojen perusteella varmaan tiedat.

Onnea etsintaan, hyville loytyy aina toita joka alalla ja joka maassa.