Työtä tarjolla

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Laitas nyt joku rannikolla pyörivä yrittäjähenkinen kaveri pystyyn pulju, joka ratkoo porukan nettipulmat.

  • tutkit etukäteen yhteyden kattavuuden ja suositat, mistä palvelu kannatta siinä tapauksessa tilata ja millainen nettitikku kannatta ostaa? Esim. suomalaisella sim-kortilla varustetulla nettitikulla näet eri tarjokkaiden kenttävoimakkuudet ja mukanasi kuskaamalla antennilla tsekkaat antennin tuoman lisän signaalivoimakkuuteen. Jos sulla on peräti vaikkapa Vodafonen langattoman sopimus, näet heti asiakkaan alueen toiminnan ja yhteyden tehot.
  • valvot asennuksen ja hankit mahdolliset lisäkilkkeet kuten antennin, adapterikaapelin ja tikkurouterin
  • varmistat yhteyden toimivuuden
  • ja toki autat myös kiinteälinjaisten käyttäjät pulasta; saat taatusti selville hyvin pian, mihin kukin operaattori pystyy kullakin alueella pelkästään selvittämällä, missä heidän lähin DSLAM sijaitsee ja arvioimalla etäisyyden. Operaattoreiden myyjien lupaamaan yhteyden laatuun et voi luottaa.

Luulisi asiakkaita riittävän? Itse tuunailen tuttujen ja tuttujen tuttujen nettiyhteyksiä lähes viikottain – toisin vain asian harrastuksesta ja en aio laajentaa sitä businekseksi, sillä sehän olisi ihan oikeata työtä!

Nytkin ajelisit El Faroon Santiagon luokse, heittäisit sopivan antennin tikun jatkoksi ja se olisi siinä! Samalla kauppaisit tikkurouterin ja tsekkaisit vielä, toimiiko El Farossa Vodafonen supernopea langaton. Jos toimii, kehotat Santiagoa muuttamaan sopimusta kunhan Vodafone saa taas niitä kilkkeitä (en ihmettele yhtään, jos ovat heti myyneet loppuun, heillä on kova tarjonta). Jos veloitat Santiagoa 100€ palvelusta (kesti max 2h) + kilkkeet jollain katteella, luulisi molempien olevan tyytyväisiä. Myyt myös pelkkiä kilkkeitä niille, jotka välttämättä haluavat tehdä asiat ihan itse. Santiago kehuu toimintaasi Orkissa ja saat lisää hommia….. Ja toki samat tarpeet on myös muunmaalaisilla…..

Kun teet kolme keikkaa päivässä, pääset n. 8000€ kuukausiliksaan….. heh heh.

Devspain?