Työnnän nyt minäkin lusikkani…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Tämä sivu…. Työnnän nyt minäkin lusikkani…

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Työnnän nyt minäkin lusikkani tähän soppaan – kun kerran sopasta puhutaan.

Itse olen soppapäivän mieltänyt sitä perustaessani ihan puhtaasti sosiaaliseksi tapahtumaksi. Helppohenkinen ja vapaamuotoinen tilaisuus, jossa me Suomalaiset voimme vaivattomasti kohdata viikottain.

Jokaisen kun on kuitenkin syötävä, niin onhan tämä edes kerran viikossa mahdollisesti nuorisolle ja ihan kaiken ikäisille mukava tapahtuma.

Viikossa on seitsemän päivää, joten kuusi jää vielä käyttöön aivan niihin puuhiin, mihin itse kukin aikansa haluaa käyttää ja keskiviikostakin asiaan menee vain pari tuntia.

Kun tuolla aikaisemmin mainittiin maailmalle lähtenyt nuoriso, niin kyllä minä olettaisin vanhempien olevan päin vastoin jopa kiitollisia siitä, että ainakin kerran viikossa on joku kiintopiste josta parhaassa tapauksessa näkee jopa kuvista omien herranterttujen voivan kohtuullisen hyvin. Valitettavan vähän meillä mukana toki on vielä nuorisoa käynyt, mutta tervetuloa mukaan vain!

Asia toimii myös meihin ihan kaiken ikäisiin! Varsinkin kun yksin maailmalla liikumme, niin onhan tämä myös jonkun sortin turvarinkikin. Kerran viikossa purraan porukalla viikon tapahtumat iloineen sekä probleemoineen puhki.

Toki tapahtumia on jos jonkun sorttisia, tämä yhtenä monista mukana. Kenenkään ei edelleenkään ole pakko sopalle tulla jos siltä tuntuu, mutta minä olen halunnut tarjota vain yhden vaihtoehdon mukaan arkipäiväiseen elämään.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja sanomaan reilusti käsipäivää, niin voimme keskustella asiasta enemmänkin, aiheellinen kritiikki on toki aina rakentavaa. Tästä ketjusta en sitä vielä löytänyt – ainakaan itse soppapäivää koskevaa, mutta tämän aiheen pureskelun tässä laatikossa päätän omalta osaltani nyt tähän.