Työkkäristä…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Esittelyä pukkaa Työkkäristä…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Penelope
Penelope Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.09.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6
pauliina kirjoitti:

Juu Penelope. Sinne työkkäriin aattelin marssi sen takia, että saan sitten ansiosidonnaista, koska ymmärtääkseni näin on pakko tehdä. Hyvä, jos eivät tyrkytä mitään, saan sitten itse päättää, milloin haluun takaisin töihin. Itse olen kyllä vähän toisinpäin tuon haluttavuden kanssa. Ongelmana on nyt ollut, kun on kysytty töihin ja oon kieltäytynyt. Aattelin, että jos sitte tuolta työkkäristä pakotetaan hommin vaikka ei haluisikaan, vaan nauttii tuosta ansidonnaisesta.

Pauliina…sinulla on nyt ”valtit” käsissäsi koska työpaikkoja ei yksinkertaisesti ole niin eivät voi ”tyrkätä” mihinkään varsinkin kun sinulla on ”alan” koulutus. Se jos joku kysyy sinua töihin ns. yksityisesti ei välttämättä mene työkkärin korviin ainakaan isoimmissa pitäjissä.

Engelsmannit ovat kuulemma tehneet tästä jo ihan ”taidetta” ja loikoilevat pitkin Espanjan aurinkorannikkoa ja nauttivat (eurooppalaisittain melko korkeista) työttömyyskorvauksistaan täysin rinnoin ja sehän sopii silloin kun ei ole kouluikäisiä lapsia huollettavana.