TVkaistan eroavaisuudet Areenaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma TVkaistan käyttö Espanjassa TVkaistan eroavaisuudet Areenaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä TVkaista-aspa
TVkaista-aspa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.03.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 15
Onaja kirjoitti:

Lumenluoja kirjoitti:

Jos vaikka haluasi katsoa Teemaa ja TV1?

Mitä eroa on YLE-Arenaan… sieltä näkee kaikki mitä haluaa … maksutta.

??? Pieni ”Management Summary” tänne keskustelupalstalle olisi paikallaan kun kerran tätä täällä mainostatte.

Yle-areenasta ei ulkomailla voi katsoa kuin muutamia ohjelmia (uutiset ja jotkin ajankohtaisohjelmat) sillä tekijänoikeuslait ulottuvat vain Suomen rajojen sisäpuolelle ja siksi ohjelmia ei ulkomaisella IP-osoitteella näe.

Itse olen tilannut TV-kaistaa koko sen ajan kun olen ulkomailla asunut ja elämänlaatuani se parantaa huomattavasti, varsinkiin kun en käytä suomen kieltä aktiivisesti edes välttämättä viikottain.[/quote]

Lisäyksenä yllä olevaan vielä se, että TVkaistalla voi tallentaa ja katsoa myös muita ohjelmia kun vain YLE:n ohjelmia. TVkaistasta löytyy kaikki 12 kotimaista ilmaiskanavaa. Ohjelmatarjontaa ei ole rajoitettu millään tapaa, vaan kaikkia ohjelmia voi katsoa ja katsomisaikansa voi valita itse vapaasti.

TVkaista eroaa myös sillä, että tv-ohjelmat voi katsoa tietokoneelta, kännykästä tai telkkarista. Tv-ohjelmat voi ladata omalle koneelle tai säilyttää Varastossa, eikä ne yhtäkkiä vain häviä kuten Areenassa tai ole katsottavissa vain kun on nettiyhteyden ääressä. Lisäksi TVkaistassa voi itse valita millä kuvanlaadulla ohjelmansa katsoo, halutessaan ohjelmat saa katsottua tai ladattua täydellä alkuperäisellä digi-tv-laadulla.

T:TVkaistan asiakaspalvelu