TVkaista yhteistyöhön Espanjan median kanssa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma TVkaistan käyttö Espanjassa TVkaista yhteistyöhön Espanjan median kanssa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä TVkaista-aspa
TVkaista-aspa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.03.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 15

Nyt alkaa vähitellen pääsemään vauhtiin tämä meidän Espanjan tiedotus perinteisessäkin mediassa. Teimme eilen yhteistyösopimuksen Uusi Fuengirola -lehden kanssa ja jo tänään tulos on luettavissa päivän lehdessä osoitteessa http://www.uusifuengirola.fi/epaper/068576414627107/

Sen verran positiivinen kokemus tuo oli että päätimme tehdä asiasta pienen lehdistötiedotteen, joka on luettavissa alla.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia muista tiedotusvälineistä Espanjassa tai yleisestikin Suomen ulkopuolelta, jonka kautta tavoittaisimme ulkosuomalaisia.

T:TVkaistan asiakaspalvelu

Tiedote 31.3.2010
Julkaisuvapaa

TVkaista yhteistyöhön Espanjan median kanssa

Suomalaisia tv-kanavia tallentava TVkaista-palvelu on solminut yhteistyösopimuksen Espanjassa julkaistavan suomenkielisen Uusi Fuengirola.fi -lehden kanssa. Yhteistyön puitteissa TVkaista esiintyy lehden jokaisessa numerossa, sekä antaa jokaiselle Uusi Fuengirola.fi -lehden lukijoille mahdollisuuden kokeilla TVkaista-palvelua ilmaiseksi viikon ajan.

TVkaista on henkilökohtainen tallennepalvelu, jolla käyttäjä voi itse tallentaa ja katsoa tv-ohjelmia 12 kotimaiselta tv-kanavalta. TVkaistalla on välimuistipalvelimet Espanjassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa, mikä helpottaa ja parantaa TVkaistan käyttöä ulkomailla.

”Valitsimme Uusi Fuengirola.fi -lehden yhteistyökumppaniksemme Espanjassa, sillä se on ainut suomenkielinen viikkolehti, joka tavoittaa joka numerollaan lähes kaikki aurinkorantalaiset. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön joustavuuteen ja odotamme siltä pitkää ikää”, toteaa TVkaista Oy:n toimitusjohtaja Fredrik Husberg. ”TVkaista on panostanut merkittävästi Espanjaan avaamalla sinne välimuistipalvelimen parantamaan kotimaisten tv-ohjelmatallenteiden katselua. Yhteistyömme Uusi Fuengirola.fi -lehden myötä haluamme olla enemmän läsnä Espanjassa asuvien suomalaisten arjessa, parantaa näkyvyyttämme ja antaa kaikille lehden lukijoille mahdollisuuden kokeilla TVkaista-palvelua.”

Uusi Fuengirola.fi on Espanjan Aurinkorannikolla ilmestyvä suomenkielinen viikottain ilmestyvä kaupunkilehti. Lehden levikki on 10 000 kappaletta ja se tavoittaa miltei kaikki alueen suomalaiset 150 jakelupisteen ansiosta. Espanjassa oleilee pysyvästi ja tilapäisesti arviolta noin 30 000 suomalaista.

”Yhteistyö TVkaistan kanssa saatiin käyntiin erinomaisen nopeasti ja näyttävästi. TVkaista on erittäin näkyvästi esillä tänään julkaistussa Uusi Fuengirola.fi:n Asumisliitteessä, joka tarjoaa monipuolista tietoa Espanjassa asuville ja Espanjaan muuttoa suunnitteleville. Jokaiseen Espanjassa olevaan suomalaiskotiin halutaan yleensä kotimaiset tv-kanavat ja TVkaista mahdollistaa tämän meille ulkosuomalaisille”, kertoo Uusi Fuengirola.fi:n Antti Pekkarinen. ”Asumisliite tavoittaa kaikkien Espanjassa asuvien lukijoiden lisäksi monet muuttoa suunnittelevat Suomessa, sillä lehdestä jaetaan 3000 kappaleen lisäpainos huhtikuun Koti ulkomailta -messuilla Helsingin Vanhassa satamassa.”