TVI

LINKKI

Rookeri
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 213
bhajee kirjoitti:

No kyseessä näyttäisi olevan perinteinen ”ground loop”.

Homma hoituisi todennäköisesti tuollaisella mötikällä siinä TV:n antennijohdossa: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mantelstromfilter.jpg

En valitettavasti tiedä, mikä se on suomeksi 🙁 (enkä espanjaksi…). En myöskään mistä sellaisen saisi täältä, varmaan jostain alan ammattiliikkeestä. Maksaa yleensä luokkaa viitisen euroa.

TVI-ontuttu ilmiö meille jotka olemme käyttäneet radiolähetintä. hakkurivirtalähteet niin telkussa kun läppärissä on oikeita häiriöpesiä. Nyky telkkarit pitäisi aina liittää maadoitettuun pistorasiaan joka omalla tavallaan tappa nollavirtoja, mutta läppäreiden laturit yleensä kaksoiseristettyjä jolloin ne voidaan liittää millaiseen pistorasiaan tahansa. samoin taitaa olla DVD- ja ulkoisten digiboxien kanssa,
Olen aikanaan tapellut eräitä tunteja noiden TVI-häiriöiden kanssa ja se ei ole herkkua, onneksi hupielektroniikan laitekanta on siinä suhteessa parantunut.

En tiedä millaiset sähköasennukset Espanjassa on, tarkoitan yleisellä tasolla, onko siellä esim. maadoitettuja pistorasiota vai onko ne tehty nollaamalla jolloin siitäkin saattaa koitua ongelmia.

Että tällaista täällä kerralla.
73’s