TV-Kaista Venäjälle

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Mitkä piuhat TV-kaistaan TV-Kaista Venäjälle

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Nyt jos olisin pikku ilkeyksiin taipuvainen alkaisin lämpimästi kannattaa HOTin ajatusta, että hän siirtyisi Venäjälle perustamaan oman Tv-Kaistan joka välittäisi Suomen tv:n ohjelmia… mutta koska olen kiltti ja ystävällinen, niin enhän minä sellaista.

On se vähän vaikeaa vääntää rautalankaa tästä aiheessta, kun kyse ei ole lainkaan siitä mikä olisi ulkosuomalaisten kannalta kivaa, vaan mikä on TV-Kaistan liikeideassa luvallista tai luvatonta.
Vastuu vastaanottamisesta on tietysti ihan vain Tv-Kaistan ja sen asiakkaiden välinen asia, turha siitä sen enempää on vääntää.
Ylen suhtautumisesta ulkosuomalaisiin voin omakohtaisena kokemuksena kertoa, että kun valitin vuosi sitten siitä, että YLE Puheen pääuutiset lähtetään puoli tuntia viiveellä, mikä minusta on tökeröä ulkosuomalaisten palvelua, niin kanavajohtaja vastasi, että näin halutaan tarjota vaihtoehto Ylen maksaville asiakkaille (minun kursivointi ). YLE Puhe on ainoa satelliittin kautta kuultava YLEn radiolähetys sen jälkeen kun varsinaiset ulkomaanlähetykset lopetettiin. Kanava kuuluu myös osassa Suomea.
Eli YLEllä ei tunnu olevan maksavia asiakkaita ulkomailla, paitsi ne jotka maksavat TV Finlandista. Tv-Kaistahan taas ei maksa kenellekään mitään siitä sisällöstä, jota se myy. Ei ihme että tv-kanavia jurppii. Ja tekijöitä. Niin kivaa kuin katsominen ulkomailla varmaan onkin.
Itse tyydyn radioon.