TV Kaista Aasiassa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Tv kaistan näkyvyys TV Kaista Aasiassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Duoda duoda… pitäisi tietää tarkemmin miten ei näy eli saatko alkuunkaan yhteyttä heidän web-siteen vai tökkiikö katselu vai etkö saa yhteyttä edes verkkoon?

Jos ongelmana on tuo bhajeen veikkaama nopeuspulma, sitä voi kiertää lataamalla ohjelmat koneelle ja katsomalla ne latauksen jälkeen – silloin ei töki. Itse katselin TvKaistaa viime keväänä Tokiossa ja Kiotossa ilman esilatausta ja hyvin näkyi.

Nopeuspulmaan voi auttaa myös oikean välimuistipalvelimen valinta eli kannattaa kokeilla USAn ja Ranskan palvelimia (löytyvät TV Kaistan asetuksista). Uskoisin USAn palvelimen toimivan parhaiten Aasiassa.

Japanissa (ehkä joissain muissakin Aasian maissa?) on langattomissa yhteyksissä yksi erikoinen pulma… tai se on vähän yleisempikin pulma…
USA:ssa ja Kanadassa käytetään vain kanavia 1-11
mm. Suomessa ja Espanjassa 1-13
Japanissa 1-14
Eli suomalainen läppäri ei ehkä yhdisty verkkoon, Japanissa, jos palvelu käyttää kanavaa 14 ja usalaisilla on vielä isompi pulmaa… ja jopa Euroopassa…. Toki tämäkin pulma on voitettavissa.

On tietenkin vielä muitakin ongelmalähteitä… jopa se, että palveluntarjoaja rajoittaa joitakin datatyyppejä kuten streaming video, ip-puhelut, jne. – silloin on käännyttävä toisen palveluntarjoajan puoleen.