TV Finland ei ole ilmainen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Tv-kaistan laillisuus, 2. erä TV Finland ei ole ilmainen

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535
Tapsani kirjoitti:

Sen verran kuitenkin: kun olen Suomessa, minulla tv-lupa (noin touko-syyskuu), kun olen Ruotsissa minulla on tv-lupa, TVFinlandin katselu on täällä ilmaista.

Itse maksan TV-luvan Suomessa koko vuodelta vaikka vietänkin siellä max 4 kk/v. Lisäksi maksan koko vuoden luvan Englannissa ja lisäksi TV Finland luvan.

Ymmärtääkseni hyvä Tapsani M rikot lakia, kun katsot TV Finlandia ilmaiseksi ilman lupaa; ohessa teksti TV Finlandin sivulta. Toki tiedän, että taloyhtiöt monesti purkavat TV Finlandin ohjelman laittomasti pelkästään yhdellä ohjelmakortilla koko talolle, mutta varkautta se on silti. Hoidathan kunnian miehenä oman velkasi pois ja näin unohdamme pikkurikkeesi – eikö mieleesi ole todellakaan tullut, että sinun pitää maksaa Suomen TV lupa edes jollain tavalla koko vuoden ajan, kun katselet niitä ohjelmia! Olen pettynyt sinuun Tapsani M!

”TV Finlandin ohjelmat voi vastaanottaa digitaalisella satelliittivastaanottimella tai mahdollisesti paikallisen kaapelitelevision kautta Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Lähetyskulujen ja tekijänoikeusmaksujen kattamiseksi tv-lähetykset ovat maksullisia (170 euroa /vuosi).
Ohjelmakorttien myynnin hoitaa ConNova TVX
ConNova TVX
Asiakaspalvelu
Puh: +46 141 203 920
Fax: +46 141 203 911
E-mail: tvfinland@connova.se
http://www.connova.se

Tapsani kirjoitti:

Ja kertoisit onko tekijä mielestäsi ansainnut palkkansa?

Totta kai on! Ei kukaan ole muuta Orkissa väittänytkään! Mutta ei edes hyvälle duunarille makseta samasta työstä montaa palkkaa vaikka olisi millainen ay-aktivisti.