tuulae kirjoitti:Olen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Sulkeudun suosioonne tuulae kirjoitti:Olen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä T.K.T.
T.K.T. Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.04.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 20
tuulae kirjoitti:

Olen suuresti ilahtunut ja joukkomme puolesta tunnen suurta kunniaa voidessani toivottaa noin valistuneen henkilön tervetulleeksi keskuuteemme.
Malttamattomina odotamme kuulevamme viisaita ja varmasti syvällisesti perusteltuja neuvojanne siitä kuinka meidän Espanjassa tulisi elämämme järjestää.
Kunnioittaen, ”yx ihailijanne”

Tulin juuri järveltä, missä olin kalassa saaden saaliikseni katiskasta yhden lahnan sekä ongella kolme pienehköä ahventa, joita rouvani Sofia parhaillaan perkaa pihamaalla koivumme katveessa. Kyllä suomalainen kala on aina paremman aterian aines. Espanjassa minulle tarjottiin kerran kalasoppaa, mutta kun siihen oli laitettu mukaan myös näkinkenkä sekä joitakin äyriäisiä, niin en voinut syödä. Yritin kyllä opastaa ravintoloitsijaa siitä, miten opikea kalakeitto tulisi tehdä, mutta ei tuo ymmärtänyt puhetta.

Tälle kuvasta päätellen vanhemmalle rouvalle, joka sivistyneesti osaa toivottaa minut tervetulleeksi, joudun toteamaan, että allekirjoituksensa on kuin oman suloisen tyttärentyttäremme laatima. Tietänette ettei x-kirjain kuulu kuin keikaroivien nuorten tyttöjen käyttöön. Kyllä siis pitäisi aikuisen ihmisen jo vanhemmilla päivillään hilliintyä, kuten oma Sofiani on jo tehnyt kauan sitten. Silti kiitän teitä ja osoitan ystävyyttäni siten, etten kerro muille mitään keinotteluistanne autoasioissa, kun tiettävästi olette vieneet Espanjasta auton Suomeen.