Tuttu laulu

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
tuisku kirjoitti:

”We´ll meet again, don´t know where, don´t know when, but I´m sure we´ll meet again some sunny day! 🙂

Tuisku peräti herkisti mun matkanodotuksen mieleni tuolla vanhalla laululla, jonka pistin soimaan kovalevyltä samantien: Vera Lynn laulaa sen niin herkästi, että jaksan kuunnella häntä aina vaan yhä uudelleen.

Tänään itselleni sopisi kai samasta sarjasta toinen, joka soi tällä hetkellä taustalla: ”When the lights go on again all over the world” – sen mukaisesti olenkin toivonut lämpölamppuja päälle Eurooppaan, minne tullaan ensi viikolla. Ensin lyhyesti Stadiin ja ennen loppuviikkoa Málagaan!

Odotuksissa boquerones ja monenmoiset mariscot, joita prinsessa myös jäi kaipaamaan ensivisiittinsä aikana niihin ihastuneena. Juhannuksen huipentumaksi olen puolestaan luvannut, että tallustelemme Välimereen nurinpäin.

Joo, ja nyt näköjään ryhdyin ruokkimaan korviani tunelmallisesti: Taustalla soi parhaillaan Yepes Rodrigon ”Concierto de Aranjuez” tuoden mulle mielikuvia maisemista ja maailmasta, joita ei varmaan edes todellisuudessa löydy mistään, mutta kuitenkin yhdistävät ajatukset monenlaisiin hetkiin Espanjassa. Että sellaisella mielellä.

Entäs siellä siten, hah-hah! Tuntuu jo melko varmalta, etä ennen pitkää soitellaan thaimaalaista musiikkia, johon olen alkanut tykästyä ihan uudella tavalla – ja sitten siellä siis ehkä nyyhkin semmoisin sävelin takaisin tänne.

Vaan jos se nyt jotakuta sitten kiinnosti, niin siellä kotona me ollaan ihan pian.

Töötätkää kohdalla, jos tekee mieli tavata – OC