Tutkittu on.

LINKKI

Don Paco
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.05.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 16
Make kirjoitti:

Mille, olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä tuosta ”uutisen” lähteestä. Tämä uutinen tuli julki viime kesänä, jolloin Fuengirolan kaupungintalo kertoi, ettei heille oltu lainkaan ilmoitettu, mitä tarkoitusta varten tietoja pyydettiin. Nyt ”uutinen” on nostettu uudelleen Fuengirolan PSOE:n toimesta esille, kas kummaa, juuri vaalien alla.

Tämä uutisen lähde ei siis ole mikään mielipidekysymys, vaan sen takana on kansainvälinen korruptionvastainen järjestö Transparency International, tarkat nimet ja webbisivujen osoitteet ylempänä täsä ketjussa.

Myöskään tämä tutkimus ei ole kolahtanut pelkästään PP-läisten kuntien nilkkaan, vaan kyllä siellä tiedon piilotteluun on syyllistynyt aika moni muunjohtoinenkin kunta, siis puoluekannasta riippumatta. Fuengirola vaan nyt on siinä hännänhuippuna, eikä sitä valtakunnallista tutkimusta todellakaan ole säädetty vain Fugen mollaamiseen.

Kysymyslista on lähetetty kaikille kunnille samalla tavalla. Jos Fugen kaupungintalolla ei ole osattu lukea kirjeestä tai sen kuoresta kuka kysyy ja mitä tarkoitusta varten, niin eipähän voi kehua sikäläistä lukutaitoa. Onko Fugessa pärjätty neljä vaalikautta lukutaidottomalla alcaldesalla?

Eli jos Fuengirolan sossut ovat tästä saaneet vaaliaseen, niin se todellakaan ei ole niiden sossujen vika 😉 Korostettakoon, että aika monessa muussa kunnassa samaa tutkimusta varmaan käytetään sossujen monottamiseen. Täällä meillä on mokannut rva Oña, yritetään nyt vaan elää sen tosiasian kanssa.