Tuskin on

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Iltalehti Tuskin on

LINKKI

Abso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Heillä on varmaan ollut tuplasti enemmän murheita kuin kaikilla meillä tällä foorumilla yhteensä

Epäilen tuota.

Suvun lääkärisiipi on jokseenkin täysin kyllästynyt hyysäämään spurguja ja subuja. Peustapaus on kuulema se, että peräkammarin poika talutetaan tutkimuksiin ja vanhemmille tulee täytenä yllätyksenä se, että poju on pilannut elimistönsä korjaamattomaan kuntoon.

Tuttava pyysi välityksellä apua pahaan kihtiin. Lääkärisiiven vastaus oli tämä: tuon ikäisellä miehellä kihti on seurausta oluen juonnista. Ei tuollaista potilasta tarvitse nähdä. Oma vika. Menköön terveyskeskukseen.

Yhden luokkakaverin rollaattorimatkoja kaljakauppaan tuli seurattua useamman vuoden ajan. Tyhjät puollot kauppaan, täydet kassit takaisin – 2 kertaa päivässä, vuodesta toiseen ja KELAn piikkiin. Viimeksi nähdessäni askel oli jo lyhentynyt, mutta rollaattori kulki vielä, joskin nykien. Ymmärtääkseni muuta työtä kuin kaljanhakua po henkilö ei ole koskaan tehnyt, vaikka kyseessä pitäisi olla mies NYT parhaassa työiässä.

Mikähän on se murhe, jota kaljan kuskauksessa rollaattorilla ja sen juomisessa voi tulla? Jatkuva humala tuhoaa terveyden, mutta sitä tuskin kännissä edes huomaa.

Ainoa asia, mitä en tuossa yhtälössä ymmärrä, on se, miksi jäbä ei juo kirkasta viinaa. Lopullinen ratkaisu tulisi silloin nopeammin. Kaljalla kituminen ei ulkopuolisen silmin näytä herkulliselta.