tuskastuminen lähestyy…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki NIE-numero tuskastuminen lähestyy…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä chica finlandesa
chica finlandesa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.05.2007
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 141

nyt kun lähes kaikki mahdollinen nie:stä on löytynyt, tietääkö kukaan enempiä siitä recidensiasta? olen yrittänyt monia keskusteluja käydä läpi, mutta en vieläkään ole pääsyt selvyyteen siitä, tarvitsenko sitä, mitä haittaa siitä voi olla tai mitä muuta hyötyä kuin ilmaiset lääkkeet.

Olen ollut pidemmän aikaa espanjassa fuengirolassa ilman mitään muuta kuin nie-numero. Jos recidensian hankkimiseen tarvitaan osoite, miten sitä voi todistaa ilman vuokrasopimusta? on duuni, on asunto, mutta mistään ei ole mitään paperilla, kuten ei useimmilla ystävillänikään. Mistään ei siis takeitakaan.

Suomesta ei saa mitään järkevää vastausta mihinkään, kela pyörittelee jotain paragrafeja jostain säädöksistä jotka on kapulakielellä… saattaahan olla että pienet aivonystyräni eivät ole huippuluokkaa, mutta siksi kysynkin neuvoa teiltä viisaammilta. Tiedän miten asia pitäisi virallisesti hoitaa, mutta käytäntö kun on lähes aina aivan toinen juttu. En halua tehdä virheitä joita joutuisin katumaan ja joista kentien kärsisin.

Käytännön elämänkokemusta nyt siis kaivataan! 🙂