Tuo oli vain esimerkki,

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Tuo oli vain esimerkki, mutta puhut järjen sanoja; mikäli pystyy tekemään lyhyen yleisessä käytössä olevan sanayhdistelmän, niin näkyvyyttä saa helpostikin aikaiseksi.
Mun tarkoitus ei ole markkinoida noita sivujani sen enenpää, kunhan on saarilla aikaa viettävien tiedossa ja näyttää nykyään jo ohittavan erään täällä kielletyn sivuston kävijämäärät. 🙂

Mikäli tarkoitit tuolla:

”..ja kannattaa myös korjata se ”@import” sieltä CSS:stä, niin saadaan tyylin validointi kuntoon!
Ehkä sinuna lisäisin sinne muutaman tärkeän meta-tagin myös ja vaihtaisin charsetin tukemaan myös euromerkkiä ja muutamia muita erikoismerkkejä (iso-8859-1 -> iso-8859-15)!
http://en.wikipedia.org/wiki/ISO/IEC_8859-1#Relationship_to_ISO.2FIEC_88…”

”minun” sivustojani, niin meni pahasti ohitse; mä en ymmärtänyt sanaakaan tuosta tekstistä, joka toisille on jokapäiväistä kauraa! 🙂

Mun tietotaitoni tietsikan kanssa on opiskeltu vasta keski-ikäisenä ja n. 7 vuoden ajalla, joten homma on hakusessa vieläkin; kuvia osaan liittää ja jotain muita oheistoimintoja käyttää hyväkseni, mutta muuten tietsikan salat on mulla kuin peukalo keskellä kämmentä!:)
Tyttäret ovat auttaneet pahimpien karikoiden ylitse joten kiitokset heille.
Mun ammattialueeni on rakennusala ja nykyään niihin liittyvät kosteuskartoitukset tuo sen leivän pöytään ja tietsikkaa tarvin noiden raporttien tekemiseen ja siihen liittyy olennaisena tekijänä tuo kuvien liittäminen.

Ps. Onko tarvetta ”aurinkorannikolla” puolueettomaan kosteuskartoitukseen huoneistoissa? 🙂
Voisin hyvinkin harkita yhden talvikauden viettämistä noissa ”nurkissa”! 🙂
Granilla tarvetta ei löydy.