Tulisit tänne lomalle, Santiago !

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto HERMOT MENEE Tulisit tänne lomalle, Santiago !

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pentti52
pentti52 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Suomessa on nyt parhaat mahdolliset hiihtokelit!
Minäkin kävin tuossa valaistulla, kaupungin miesten siistiksi höyläämällä laudulla sellaiset reilut 15 km lykkimässä. Siinä ne harmit unohtuu ja liikaa nautitut kinkunkimpaleet sulaa. Ai että oli kaunista kun kaupungin latulyhtyjen valossa hangella kiilsi miljoonia timantteja ja suksi luisti kuin luistin jäällä. Hieman latu oli jäätynyt ja päälle oli hiuksenhienosti kevyttä pakkaslunta ripotellut… siinä lykkiessä mieli lepäsi. Tuli ihan lapsuus pohjoisessa mieleen. Terveyttäkin tuli samalla hoideltua.

Kyllä tuo hiihto semmoisen vapauden tuo, jotta pois tiehensä. Eikä siinä pääskyset lentämällä haittaa, eikä varpuset viserrä. Luminen metsä huokuu Pohjolan hiljaisuutta: täällä Suomen miehen paikka on !

Mukavasti on kaupungin miehet nuo kadutkin saaneet kuntoon, vaikka lunta on tullut yli 60 cm. Jopa pienet asuinkadutkin oli aurattu ja metsässä kävelypolut oli leveästi auki. Joku voisi tietysti pienen moitteen kaupungille antaa; ei kävelypolkuja hiekotettu oltu, mutta minuahan ei semmoiset haittaa.

Niin että Santiagokin, lennä tänne jos Espanjassa pääskyt ja perhoset ahistaa !
😉 😉