Tulikettu on ilmiö

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

FireFox on maailman mainetta räjähdysmäisesti niittänyt ja alan asiantuntijoiden vilpittömästi ja perustellusti suosittelema internet -selain, joka toimii kaikissa merkittävissä käyttöjärjestelmissä.

Kyseessä on myös selkeä kansanliike ja yhteisö – aivan kuten Espanja.ORG – eli tyytymättömyys ”Windows -maailman monopoliin ja saneluvaltaan” ajoi nettialan parhaat huippuosaajat yhteen ja lopputuloksena syntyi pyyteettömin vapaaehtoisvoimin jotain aivan mullistavaa – josta Bilikin on hieman hermostunut 😉

Tulikettu on tomivana, turvallisena ja standardeja kunnioittavana selaimena saanut vankkumattoman kannattajajoukon ja jopa useat valtion virastot, kaupungit, kunnat jne. ovat tehneet linjapäätöksen, että IE saa jäädä itsekseen taistelemaan virustensa ja muiden saastaa levittävien tuholaistensa kanssa – eli siirtyminen oikeasti käyttäjien tarpeeseen suunniteltuun selaimeen on ollut helppoa, monille suorastaan nautinto.

Ja ah, tuohon kun lisää vielä sen, että hyppää rohkeasti vielä yhden askeleen eteenpäin maailman trendeissä ja kehityksessä ja siirtyy käyttämään Suomalaista alkuperää olevaa Linux -käyttöjärjestelmää, niin tyydytys on täydellinen.

No, se onkin sitten uuden tarinan arvoinen asia… 😉

PS. katso myös yksi Tuliketun kansanliike:
http://www.spreadfirefox.com/
…tätä kirjoittaessa Tulikettu on ladattu 193.360.607 koneeseen… siis yli satayhdeksänkymmentä miljoonaa onnellista Tuliketun käyttäjää… ja päälle tietysti vielä ne, jotka ovat jakaneet tätä ilmaista huippuselainta toinen toisilleen!