tuliaisia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä caramelo
caramelo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.01.2008
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 27

Noh, näinä aikoina tuntuu että liki kaikkea saa kaikkialta… Mutta eri juttu onkin sitten se, että tuleeko sitä kaikkea koto-suomessa ystävien hankittua, vaikka saisikin.

Eli minä vien aikuisille usein pieniä erilailla maustettuja oliiviöljyjä, just viime reissulla ihastutin yksiä kavereita mm. pizzaan laitettavalla chili-oregano-öljyllä. Ja hunajaakin on joskus tullut kuskattua, savipurkissa oli vielä tosi kivannäköinenkin tuliainen.

Lapsille kuskaan usein Miguelañezin(?) iki-ihania, sokerilla ja väriaineilla kyllästettyjä karkkeja, helppoja vielä tunkea matkalaukun koloihin ne pienehköt pussit.

Ja vaikka miten olen vastaan kaikenmaailman turistikrääsää, kaikki hilpeät muunnelmat toro-lyijykynistä ym on otettu ilolla vastaan. Kevyitä, pieniä ja myös halpoja viemisiä.

Juu, cavaa olis varmaan kiva kavereiden hörpiskellä 🙂 Itsekin olen joskus jotain paikallisia punkkuja kuskannut, mutta todennut että kevyemminkin voi matkalaukkunsa kanssa lennellä, varsinkin kun tuo Alko taitaa ihan hyvin hoidella valikoimaansa yhä monipuolisemmaksi.