tuli mieleen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Pysäköinti tuli mieleen

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tulipa mieleen pienellä viiveellä kuinka multa oli rokotettu pankkitililtä ylinopeussakko Malagassa.
Tyypillisesti espanjalaisen tästä virkaliikkeestä teki se , että oletetusta tapahtumasta oli ehtinyt kulua rapiat pari vuotta.
Ja kun asiaa selviteltiin, ilmoittivat Traficosta , että kyllä kuljettaja tietää koska poliisi oli pysäyttänyt.
No näinhän ei ollut ikinä tapahtunut, eli en tiennyt asiasta mitään. Rekkari ja auto ja omistaja , eli minä , kyllä täsmäsivät.
Ja koska asutaan täällä ja mulla on pankkitili täällä, rokotti Trafico kylmän rauhallisesti sakot sieltä. Ja sen takia yleensäkin sain tietää koko asiasta.
Ja mitä tästä opimme.
Sen , että mä kohautin olkapäitäni täkäläiseen tapaan ja se oli siinä. Suuri lohdutus tietenkin oli se , että ehkä tämä sakko oli aiheeton, mutta sadat tai oikeasti tuhannet kerrat on tullut nykäistyä ylinopeutta ilman sanktioita.
Ja eikä tässä vielä kaikki. Kun tämä tapahtui mietin hetken , että teen reklamaation jne. Ymmärsin kuitenkin heti, ettei siinä ole järkeä, siinä saa ainoastaan hakata päätään ns. seinään.
Eikä tässäkään vielä kaikki. Tuli myös mieleen kuinka ns. periaatteen mies olisi alkanut tappelemaan asiansa puolesta. Siinä olisi mennyt vuosia ja tullut myöskin varma tappio. ja lopputulemana se , että mies ja periaatteet olisivat menneet hautaan tyytymättöminä elämäänsä ja kärsimäänsä oikeusmurhaan.
Minä selvisin 120 €:n maksamisella.