Tulen auttamaan Espanjan viranomaisia

LINKKI

Jungmanni
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.06.2012
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 28
PekkaNiska kirjoitti:

….eli samaan aikaan Floridassa turistit ruokkivat kanalla alleja ja tulevat kesyinä aamupalalle norkoilemaan keittiöösi kun heräät aamulla virkeänä kukonlauluun tai aamu-uinnille altaaseen kanssasi….
eli vähän nyt liioitellan taas tätä ”välitöntä vaaraa”, evakuoikaa nyt koko espanja yhden allin takia kun Floridassa niitä on kuulemma 5 asukasta kohti 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=hPM-yMFd6Fk

Joo…sama tuli minulle mieleen. Orlandossa lapset uivat samassa joessa alligaattoreiden kanssa. Uidessa alligaattoria on vaikea havaita, kun ainoastaan gatorin silmät on veden päällä, joten hyvä jos on yksi passissa rannalla.
Nuo Orlandon alligaattorit olivat niin laiskoja syötyään, että niitten ihmisiin tottuneiden alligaattoreiden ohi olen kävellyt ihan vierestä. Toista ovat Austraalian ja Filippiinien krokodillit. Niitten kanssa ei ole leikkimistä. Olen usein varoitellut yhtä pojistani, joka paljon liikkuu Austraalian luonnossa, että ota nyt vakavasti ja varo niitä, mutta väittää että ei crokot puolisuomalaisia syö. Alligaatorista voi muuten tehdä makkaraa. Sekoitetaan muun lihan kanssa metwurstiksi. Eräs kaverini oli onkimassa joella kun pilkkiin iski ”iso kala”, alkoi innoissaan kiskomaan siimaa ylös. Sameasta vedestä tulikin pieni alligaattori yläs ja nappasi käteen kiinni. Hampaat meni kädestä läpi, mutta pahemmilta vaurioilta säästyi.
Joo…ottavat vaan espanjan polliisit yhteyttä, kyllä minä pari metrisen alligaattorin kiinni otan varusteeksi tarvitsen ainoastan muovisaavin ja trailerin verkon. Syötyään on alligaattori niin veltto eläin, että vaikka paperijätesäkkiin pistää. 🙂