tsot tsot

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä viipukka
viipukka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2008
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 325
Arnold kirjoitti:

Ensinnäkin… naamakirja ei tiedä, missä surffaan, koskapa en ole liittynyt naamakirjaan, joten se on siinä mielessä minulle aivan yks ja haley koko himmeli. Minulla ei yksinkertaisesti ole edes aikaa pelleillä joidenkin feissibuukki-”ystävien” kanssa. Minun elämäni on suorassa kontaktissa ihan reaalielämän ihmisiin ja tapaamisiin heidän kanssaan kasvotusten juuri siinä hetkessä.

Naamakirja nyt kuitenkin, ihan ilman minunkin osallistumistani, on aivan kesken pelin mennyt ja muuttanut pelinsääntöjä ja tehnyt monille sitä käyttävälle erinomaista hallaa. Etenkin nuorille, jotka ovat sinne tällänneet itsestään vaikka mitä tietoja ja nyt ne yhtäkkiä onkin ollut nähtävissä niillekin, joiden silmille ne ei edes ole tarkoitettu.

Tuskinpa lehdet nyt sentään niin paljon valheita ovat kirjoittaneet, että asiassa ei minkäänlaista totuuden siementä olisi.

Ja mitä ”uutisten korjaamiseen” tulee, niin niissähän on vain tyrkytetty joitain korjausohjelmia, joilla tsydeemi saataisiin taas pitävämmäksi. Eli p**raistaan sitten vasta kun p**kat ovat jo housuissa.

Ja yumaliste sentään..! Saa kai minullakin olla mielipiteitä noista asioista?

.
.
P.S. Ruutuun räpsyvät mainokset ovat, näin muuten sanottuna, tasan alaposkien välistä./quote]

Elä hermoile! 😀

On sellainen tapa puhua että sanotaan ”sinä” takoittaen ketä tahansa, ei välttämättä juuri arttuu 😉

Tottakai saa olla mielipiteitä, mutta saako niihin vastata? Ei mulla ollut minkäänlaista aikomusta riidelä asiasta. Olen samaa mieltä; elävät ihmiset silmin nähtävinä, halien ja pusujen kera on kivampia. Mutta ko muuttaa maailman toiseen kolkkaan, niin onhan se kiva seurailla mitä tapahtuu kavereiden keskuudessa. Mulle naamis on ollut lähinnä keino säilyttää jonkinlainen yhteys ihmisiin joihin yhteys olisi katkennut ajat sitten ilman sitä. 🙂