Tsemppiä uhreille!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Asuntomurtoja Tsemppiä uhreille!

LINKKI

Jaro
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.08.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 13

Tsemppiä uhreille! Vaikka mitään ei edes vietäisi, on kotiin tunkeutuminen aina myös iso loukkaus henkisesti.

blues kirjoitti:

Vaan olis se niin kiva hiukka taputella pesismailalla uusia ideoita suoraan kalloon…Ei siita varmaan haittaakaan olis ja voisihan sita sitten menna uudestaan unille kun olis raahannut oppilaan portaille miettimaan maailman menoa.

Karkaa nyt vähän aiheesta (kuten orkissa yleensä..), mutta loppu kesästä ollessamme Palm Beachilla Floridassa, oli sikäläisessä lehdessä mielenkiintoinen juttu. Paikallinen ”Pate” oli kotiin tultuaan jostain hokannut, että vaatekomerossahan piileskelee tunkeutuja. ”Pate” oli ämerikkäläiseen tyyliin räiskinyt pistoolilla muutamaan otteeseen vaatekomeron oven läpi ja vasta sitten soittanut hätäkeskukseen.

Vakavasti loukkaantunut tunkeutuja vietiin sairaalaan. Hän sai syytteen ja myöhemmin tuomion vahingonkorvaukseen ja ehdottomaan vankeusrangaistukseen kotirauhan häirinnästä ja tunkeutumisesta. Asunnon omistaja, ”Pate”, selvisi säikähdyksellä..

Raju tapa kodin puolustukseen, joka suomalaisessa oikeuslaitoksessa oli varmasti tuomittu toisin. Itse en kannata väkivaltaa, varsinkaan näin rujolla ja ääripäisellä tavalla, mutta toisaalta omaa kotiaan ja omaisuutta on kyllä saatava puolustaa. Tämä aika usein ainakin Suomessa tuntuu unohtuvan.

-Jaro-