Tsemppiä Anna-Katariina!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209

Tsemppiä Anna-Katariina! Sitkeä flunssa kestää pahimmillaan 2-3 viikkoa, eikä sen taittumiseen auta edes tiivis sängyn pohjalla makaaminen. Ärsyttävintähän tossa sun tilanteessa on juoksutus lekurilla ja pompottelu tiskiltä toiselle lappusten perässä.

Itse olen toista viikkoa kipeänä. Yrittäjänä pystyin aluksi tekemään pakolliset työt koneelta sängyssä maaten (sattui semmoisia päiviä), mutta jossain vaiheessa oli käytävä hoitamassa asioita kaupungilla. Kyllä muuten henki vinkui ja kylmä hiki virtasi! Siinä vaiheessa olin ollut kipeänä reilun viikon, ja minulle hoettiin ”sun pitäisi levätä”. No nyt kahden viikon sairastamisen jälkeen ei tule enää paha olo kun kävelee, eikä räkääkään ole enää tukkeeksi asti. N. kerran parissa vuodessa muhun iskee tällainen sitkeä flunssa. Olen mielestäni tehnyt kaikkeni, että se paranisi mahd. pian, mutta ei näihin mikään muu tunnu tehoavan kuin aika. Tai olisiko pitänyt kirjoittaa, että ole ollut tekemättä, maannut hiljaa vällyjen alla, eikä sekään ole auttanut.

Ei kai kellään ole ikinä ”hyvä hetki” eikä aikaa sairastaa. Tai no, pienenä oli muistaakseni ihan kiva olla sellaisen lievän flunssan takia pari päivää pois koulusta.