tsäp

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tää on vaan mun mielipide, mutta koska mä narsistina olen aina oikeassa , näinhän se on. Jos täällä pysyttäisiin vain ja ainoastaan asiassa ja vastailtaisiin toistuviin kysymyksiin samoista kymmeniä kertoja jauhetuista asioista , kuka tätä lukisi? En minä ainakaan. Vielä parempi kysymys, kuka päivystäisi ja vastaisi näihin kysymyksiin? Jos ei täällä välillä vähän löisi löylyä ja provosoisi, mitä jäisi jäljelle?
Lukukertoja on parhaissa kirjoituksissa tuhansia, vain muutama vaivautuu osallistumaan mielipiteenvaihtoon. Ja sitten aina välillä joku on kerännyt tarvittavan määrän höyryä itselleen epäsopivista vastauksista ja kirjoituksista ja ryhdistäytyy kertomaan mikä on oikein ja kohtuullista. Ja sen jälkeen häipyy vähin äänin pariksi vuodeksi takavasemmalle miettimään uutta iskua.
Ja jos ei oma mielikuvitus riitä , annan ihan samaan hintaan hyvän neuvon. Jo ennen kuin tarvitsee lukea riviäkään , on kirjoittajan nimimerkki nähtävissä. Ilman muuta sen kaikkein eniten väärässä olevan ja siten epämiellyttävimmän nimimerkin kirjoitukset kannattaa ohittaa aina ja ilman epäröintiä ja sitten , vaikka mieli tekisi , kannattaa jättää lukematta myös muiden joskus väärin kirjoittaneiden nimimerkkien kirjoitukset.
Näin ei mielenrauha ja henkinen feng shui järky ja yöllä saa helposti unta ja näkee vain kauniita unia.