Trolli mikä tolli…

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Trolli mikä tolli…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Tre sma troll de leker med nyheter…

pentti52 wrote:
Siteerasin tosiaan Poliisi -lehdessä ollutta tutkimusta. Siteeraus on lyhennelmä asian sisällöstä. Tutkimuksen pääasiallinen sisältö oli: Suomen poliisi on maailman paras, kuten kirjoitin ja siteerasin. – Vanhatyttö tyypilliseen tapaansa johdattelee keskustelua sivuseikkoihin ja unohtaa pääasian. Jutun luin ja merkitsin viestiini oikein, Vanhatyttö lukee sivuasiat ja tekee niistä jutun juurta.

Jos siitä puhutaan kuka pysyy asiassa ja kuka heittelee täkyjä sivuasioissa, ei pitäisi olla epäselvää. Sinun kirjoituksesi, hyvä Vanhatyttö, Espanja.org sivuilla kertovat kaiken. Yrität kertoa asiaa, mutta harhaannut sivuseikkoihin ja päädyt trollaukseen.

voi minua trolli-raukkaa!!

Ja ILtalehti kertoo lisää asioita:

Käräjäoikeus katsoi vuoden 2010 helmikuussa, että kaksi Helsingin poliisilaitoksen huumepoliisia oli syyllistynyt tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen. Krp:n Rikosylikomisario Tero Haapalan ei sen sijaan katsottu syyllistyneen rikokseen.

Hovioikeus muutti tuomiota tuoreella päätöksellään niin, että myös Haapalan katsottiin syyllistyneen virkarikokseen. Hänet kuitenkin jätetään rankaisematta.

Hovioikeuden mukaan Haapala ei rikkonut lakia tarkoituksellisesti. Laiminlyöntiä ei kuitenkaan voitu pitää vähäisenä.

Aiemmin tuomittujen poliisimiesten osalta tuomio ei muuttunut. Virkarikoksiin syyllistyneet poliisit jätettiin kuitenkin tuomitsematta rangaistukseen käräjäoikeudessa.

Rikokset liittyvät vuosina 2001 – 2006 tehtyyn huumerikostutkintaan, jota ei tehty asianmukaisesti.

Olenko taas lukenut väárin???

Tuskinpa olet lukenut väärin. Lähinnä vain huvittaa tuo sinun intohimoinen tavoitteesi mollata suomalaista poliisia. Ja jälleen tietolähteenäsi tässä asiassa on sensaatiohakuinen Iltalehti !
On myös erikoista, että kiinnität huomiota näin vähäpätöisiin juttuihin. Tunnen tuon jutun taustat monien vuosien ajalta ja siinä on tapahtunut paljon merkittävämpiä asioita kuin tuo Hovioikeuden antama langettama tuomio.
En kuitenkaan niitäkään ryhdy sinulle selvittämään, koska vaikuttaa siltä, että sinun näkökulmastasi on yhtä raskas rikos jos poliisimies tekee teon, josta hänet jätetään tuomitsematta rangaistukseen kuin että ulkomaalaissyntyinen raiskaa Suomessa naisen, kuten tuossa aiemmin kirjoitit. Ainakin samalla painolla nuo asiat kirjoituksissasi esität, vai miten on ?

Vai onkohan niin, että arvostelukykysi ei oikein riitä arvioimaan sitä mikä on lievä rikos, tavallinen rikos ja törkeä rikos ?

Ehkä olisi parempi sinulle, ettet suotta repostelisi näitä rikosjuttuja, koska kompetenssisi ei riitä niitä käsittelemään. Toisaalta ymmärrän sen, koska sinulla ei varmaankaan ole alan koulutusta. Jos kuitenkin vastoin toivomustani näin teet, suosittelen sinulle tutustumista Suomen rikosoikeuteen.

Niin kauan kuin et pysty analysoimaan rikollisia tekoja, on keskustelumme melkoisen hedelmätöntä. Siksi sanon, että puheenvuorosi vaikuttavat trollaukselta.