Tre sma troll de leker med nyheter…

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Tre sma troll de leker med nyheter…

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
pentti52 kirjoitti:

Siteerasin tosiaan Poliisi -lehdessä ollutta tutkimusta. Siteeraus on lyhennelmä asian sisällöstä. Tutkimuksen pääasiallinen sisältö oli: Suomen poliisi on maailman paras, kuten kirjoitin ja siteerasin. – Vanhatyttö tyypilliseen tapaansa johdattelee keskustelua sivuseikkoihin ja unohtaa pääasian. Jutun luin ja merkitsin viestiini oikein, Vanhatyttö lukee sivuasiat ja tekee niistä jutun juurta.

Jos siitä puhutaan kuka pysyy asiassa ja kuka heittelee täkyjä sivuasioissa, ei pitäisi olla epäselvää. Sinun kirjoituksesi, hyvä Vanhatyttö, Espanja.org sivuilla kertovat kaiken. Yrität kertoa asiaa, mutta harhaannut sivuseikkoihin ja päädyt trollaukseen.

voi minua trolli-raukkaa!! 🙁 🙁 🙁

Ja ILtalehti kertoo lisää asioita:

Käräjäoikeus katsoi vuoden 2010 helmikuussa, että kaksi Helsingin poliisilaitoksen huumepoliisia oli syyllistynyt tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen. Krp:n Rikosylikomisario Tero Haapalan ei sen sijaan katsottu syyllistyneen rikokseen.

Hovioikeus muutti tuomiota tuoreella päätöksellään niin, että myös Haapalan katsottiin syyllistyneen virkarikokseen. Hänet kuitenkin jätetään rankaisematta.

Hovioikeuden mukaan Haapala ei rikkonut lakia tarkoituksellisesti. Laiminlyöntiä ei kuitenkaan voitu pitää vähäisenä.

Aiemmin tuomittujen poliisimiesten osalta tuomio ei muuttunut. Virkarikoksiin syyllistyneet poliisit jätettiin kuitenkin tuomitsematta rangaistukseen käräjäoikeudessa.

Rikokset liittyvät vuosina 2001 – 2006 tehtyyn huumerikostutkintaan, jota ei tehty asianmukaisesti.

Olenko taas lukenut väárin??? }:) }:) }:)