Trafi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Tässä Trafin puhelinpalvelu-asiassa on kyllá aika paljon hämárää. Ensiksikin se entinen yritys, joka työtä hoiti Sodankylássä, on nimeltään ASTROPOLISTIETO. Ja puhelimeenvastaajat olivat ammattinimikkeeltáán astrologeja, mistá syystá asiakas sai aina oikean vastauksen kysymyksiinsä. Myös tulevaisuutta koskevissa, voitiin tiedustella esimerkiksi uuden auton merkkia ja mallia kun tarkoitus on ostaa auto vaikapa vuonna 2026. Ja miká parasta, voitiin myös tarkistaa tulevan auton rekisterinumero ja miká vielá parempi, sen auton kaikki tiedot, jonka naapuri aikoo ostaa vuonna 2019.

Minä pahoin pelkään, että Espanjassa toimiva Trafin puhelinpalvelu ei kykene náin tarkkaan tiedotukseen ja informaatioon.

Olen myös pohtinut yökaudet, miksi ministeri Kyllönen erehtyi tekemään sopimuksen kaukana Espanjassa olevan yrityksen kanssa. Espanjassahan on táysin suojaamattomat tietoliikenneyhteydet ja internet. Se on todella huolestuttavaa. Ja luulen, että asia on kytköksissä demoneihin, jotka ehká ovat ottaneet Kyllösen valtaansa. Ehkä nyt olisi hyvá káántyä Pirkko Jalovaaran puoleen ennen kuin ehtii mitáán pahempaa tapahtua.

Ja tietenkin tulevaisuuden kannalta olsi hyvá varautua ja teettáá tutkimus tulevaisuuden näkymistá rekisteririntamalla nyt kun ei enäá ole Astropolis-yhtiön osaamista saatavilla. Suosittelen lämpimästi Pekka Himasta, joka tekee tulevaisuuskatsauksia edullisesti. Huomattavasti edullisemmin kuin HUMU-ryhmä, jolta siltákin voitaisiin varmuuden vuoksi selvitys tilata.