Totuus on kova pala

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
tuulia69 kirjoitti:

🙁 😕 nyt tämä keskustelu menee siihen suuntaan,että:älkää vaan tulko tänne espanjaan,täälä ei pärjää,täälä on sitä täälä on tätä !! 🙁 voi hyvät hyssykät !! olen elämäni reissannut maailmalla !! koskaan en ole jäänyt pulaan,mihinkään !!tiedän paljon asioista,vaikkakin nyt täälä olen laittanut keskustelun vireille muutosta ja kysellyt ummet ja lammet !! sitähän varten tämä sivusto on keksitty !! neuvoja voi antaa,mutta jos se alkaa menemään siihen,että älkää nyt vaan tulko,kun on sitä ja tuota ja tätä ym 🙁 ja tulkaa vuoden päästä tai asukaa eka kuukausi ym,ym…ja poliisit kyttää oppilaita,että vievät ne kouluun !! meinaatteko,että lapseni olisi lintsari ja ei tekisi muuta kuin uisi uima-altaassa tai meressä ?? terveisiä vain lapseltani,hänkin lukee tätä sivua !! ja mistä te tiedätte rahani ? olen sanonut,juu,tuloni kuussa,mistä te tiedätte loput ?? en ole sellainen nainen,että kailottaisin maailmalle kaikki raha-asiani !ja lapseni on minulle mailmaakin tärkeimmät,eli en laittaisi heidän tulevaa elämäänsä,millään muotoa vaaraan ym !! ja aina voi tulla suomeen takaisin jos siltä näyttää.ja onko täälä suomessakaan asiat niin helvetin hyvin ??sellaista paratiisi maata ole keksitykkään !?kun tämä juttelu alkaa menemään niin negatiivisiin asenteeseen,minä osaltani loptetan täälä keskustelun tästä aiheesta,seuraavaksi voin keksiä muun puheen aiheen.paljon on tullut positiivistä ja hyviä palautteita ja neuvoja,kiitos siitä.hyvää kesää kaikille orggilaisille <3 anteeksi tiukan sävyinen palautteeni,en ala täälä arvostelemaan muita,älkää tekään minua ! hola 🙂

Nämä sinun saamasi todella hyvát ja kokemukseen perustuvat vastaukset ovat syntyneet ihan sinun omien, aika hysteeristen ja levottomien kysymystesi perusteella. Sinulle on vastattu ja aivan totuudenmukaisesti. Tilanne on juuri sellainen kun sinulle on kerrottu-tänne ei pidá tulla suomen ongelmia pakoon kielitaidottomana ja rahattomana ja maan tapoja tuntematta. Ja tuoda vielä pari alaikäistá lastakin mukana. Tämá on totuus ja se on sinunkin pakko hyváksyá. Et ole lainkaan ainoa kyselijá, näitä tulee ihan jatkuvasti tánne palstalle ja kaikki saavat saman vastauksen, koska muutakaan ei rehellisyyden nimissá voi vastata.

Ja me sinulle vastanneet puhumme kokemuksesta: me kaikki olemme joskus muuttaneet tánne ja käyneet läpi juuri nuo vaikeudet, itse kukin eri asteisina, joista sinulle olemme kertoneet. Tilanne Espanjassa oli vielä muutama vuosi sitten helpompi kuin nyt, nyt táállä on melkein 5 miljoonaa ihmistá vailla työtä ja se vaikuttaa myös suomalaisiin, jotka tánne muuttavat. Ja ikávä kyllä ja señor Zapateron vakuutteluista huolimatta, tilanne ei ole láhiaikoina paranemassa. Ja me kaikki sinulle vastanneet, tiedámme monta sellaista tapausta, joissa Espanjaan on muutettu kotimaan ongelmia pakoon ja táállä ne ongelmat ovat vain pahentuneet. Costalla on tehty itsemurhia, myös nuoret ovat siihen ajautuneet, on kuoltu viinaan, lapsia on otettu huostaan ja jotkut ovat joutuneet vankilaan. Ilmeisesti ongelmia on ollut todella paljon, paljon enemmän kuin edes osaamme arvata, koska tánne on nyt syksyllá tulossa suomalainen sosiaalivirkailija suomalaisten tueksi. Tuskinpa ihan tyhján páiten tállaista palvelua tarjotaan.

Alä siis loukkaannu, siihen sinulla ei ole mitáán syytä. Ja kuten sinua on neuvottu, tule tutustumaan paikkaan ja tee vasta sitten muuttopáátös. Ei sikaakaan sákissä osteta.

Toivotan sinulle kaikkea hyváá !!! 🙂