Tottakai tosissani

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
MiMadrid kirjoitti:

Lumenluoja kirjoitti:

Ja ne, jotka tuolla tavalla pääsisivät valitsemaan päättäjiä tulisivat varmasti katsomaan, että homma toimii. Nyt se on niin ja näin; kavalluksia ja jalasmökkejä, lahjontaa ja korruptiota.

Juuh 😉 Veroäyreillä valtaa saavat pitävät huolen siitä valtaa riittää jatkossakin…valitaan siis päättäjät sen mukaan. Tapetaan keskiluokka pois kuleksimasta ja annetaan eliitin mellastaa duunareiden kustannuksella. Parin iteraation jälkeen duunareiden on turha uurnille enää vääntäytyä kun eliitti kasvaneine äyrimäärineen valitsee oikeat päättäjät/määräenemmistön miten haluaa.

Koska eliitti on aina, vain ja yksinomaan selkärankaista sakkia, tulee myös politiikasta rehtiä ja reilua touhua.

Lumenluoja kirjoitti:

Ihan kuin ajattelisit, että ne veroäyreillä enemmän äänioikeutta saavat äänestäisivät väärin?

Et tosissasi esittänyt tätä kommenttia, ethän ?

Lumenluoja kirjoitti:

Pitäisi ymmärtää, että viisas Vihreä tai Kommari saa veroäyrejä kuten J. Ahonen tai Osmo Soininvaara. Molemma esimerkkejä omalla ja eritavaalla älykkästä ihmisestä.

Muutetaanko vaalitapaa siten että ruvetaan äänestämään suoraan yksilöitä eduskuntaa eikä puolueita ? Ja jätetään kaikenlaiset kiintiöt pois. Tulokset jonoon ja 200 ensimmäistä eduskuntaan. Eniten ääniä saaneesta pääministeri. Sinne voitaisiin vaikka saada joku fiksu maan asioita hoitamaan. Tosin sillä saattaisi olla historia jostain aivan väärästä puolueesta.[/quote]

sillä kuten kirjoitin, ne jotka keräävät fyrkkaa rehellisin keinoin ovat mitä todennäköisemmin viisaimpia, valveutuneimpia ja parhaita johtajia. Lottovoitolla tai hyvällä urheilusuorituksella tai kansantrubaduuri-meinigillä ei pääsisi enää nappeja painamaan. Jos perintö säilyisi ja kasvaisi työn kautta sekin kävisi.

Vaalitapaa voisi toki muuttaa, mutta suotavaa olisi tehdä eri intressiryhmät kuten nytkin on = nykyiset puolueet.

Ja sinäkin luulet ja oletat, että varakkaissa on vain ”riistokapitalisteja”???? Ja jos on, niin yleensä ne eivät ole pitkään sellaisia.

Ja keskiluokasta tai duunarista tulisi oikea PÄÄTTÄJÄ jos avuillaan pääsisi eteenpäin ja mittarina toki niin yksinkertainen tekijä kuin ne veroäyrit.