Totta Vanhatyttö…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marjukka
Marjukka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361

Olen liikuskellut myös Espanjan maaseudulla ja joskus muinoin uutena Espanjankävijänä minulle näytettiin kaikki mahdollinen kauneus. Kyllähän se vaikutti ja ne vuoret…olin vaikuttunut…melkein tulee kyynel silmään, kun muistelen mietiskelyhetkiäni vuorelta käsin.

Suomea ja Espanjaa on melko vaikeaa verrata ja vanha sanonta ”yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä” pitänee paikkansa. Minä rakastan molempia maita ja tietty myös Unkaria, joka ei liene monenkaan unelmamaa…siellähän kaikki toimii vuosikymmenet jälkijunassa…paitsi paljon julkisuutta saanut äärimmäinen poliiittinenliike, joka lietsoo väkivaltaa ja rotuvihaa.

Joskus tekisi mieli kysyä ihmisiltä (kaikkialla), että miksi tämä viha ja ahneus. En ihmettele, että New age on saanut kasapäin kannattajia.

Itse olen jo elon illassa, joten en joudu tätä maailman rappiotilaa kovin kauaa katselemaan…kuitenkin minulla on lapsia ja lapsenlapsia, joiden tulevaisuudesta olen todella huolissani. Tyttäreni vanhempi poika tekee lähtöä Australiaan…en tosin tiedä perimmäistä syytä, mutta oletan sen liittyvän rahaan. Hänet palkittiin työpaikallaan vuoden työntekijänä.

Minä en enää kovin paljoa elämältä odota…siedettävä terveydentila ja sopiva ilmasto keuhkovammaiselle…niin ja ne vuoret!!

Voisinkin kysyä tähän topicciin osallistuneilta, että onko onni sidottu johonkin maahan tai maanosaan? Minun mielestäni ei…jos osaan elää itseni kanssa sovinnossa, niin elämä tarjoaa parastaan, olin missä hyvänsä.

Kaikkea hyvää kaikille ja perehtykää vaikka feng shui-oppiin 🙂