Totta puhut gimo, mutta …

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Caminolle… Totta puhut gimo, mutta …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä guanche
guanche Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708
gimo kirjoitti:

jos alkaisin aina matkaseuraa odottelemaan, niin jäisi moni reissu tekemättä. On mukava matkustaa porukassa, mutta yksin matkustaessa saa päättää kaikesta henkilökohtaisesti ja voi muuttaa oman mielensä mukaan suunnitelmia kesken matkan. Olen sellaista tyyppiä, joka pystyy olemaan tarvittaessa omissa oloissaan, mutta juttelen myös erittäin mielelläni vieraiden ihmisten kanssa ja kuuntelen heidän kokemuksiaan elämän eri asioista.

Näinhän se juuri on, gimo, olet aivan oikeassa. Minullakin on paljon kokemusta yksin matkustamisesta ja olet nauttinut täysin rinnoin juuri tuosta mainitsemastasi vapaudesta päätää kaikesta itse… se on hienoa.

Tämä Camino on kuitenkin minulle hiukan eri juttu, sillä juuri sinne haluan parhaan ystäväni ja lapsuuden kaverini mukaan.

Hän on sellainen kaveri, jonka kanssa nuorena touhusimme, sähläilimme, lorvimme ja työskentelimme Espanjassa. Hän vaan ”viisastui” aikaisemmin, kuin minä ja palasi Suomeen, minun jäädesäni sinne nautiskelmaan nuoruudesta 🙂 Voi VITSI, että se oli hienoa aikaa.

Se oli aikaa, jolloin lomakohteetkaan eivät näyttäneet lomakohteilta…

En kuitenkaan tässä asiassa haikaile mennyttä nuoruuttani, mutta jotenkin vaan tuntuu, että hänen kanssaan minun pitää se vaellus tehdä… hän on kyllä 100%:sti samaa mieltä, mutta silti jahkailee, joten jatkan hiillostamista ja tiedän, että onnistun. 🙂